Thursday, February 17, 2011

Wish mE sUper dUper luCk!!!

http://www.emocutez.com



minggu nie da pon masuk minggu ke-6 kuliah. biasanya, minggu ke-5 da stat ngan segala bagai kuiz ngan test tapi lau kat FKM (fakulti Kejuruteraan Mekanikal), minggu ke-6 la baru nak stat test 1. pastu, test 2 nanti wat minggu terakhir kuliah. silap perancangan, terus wat masa study week. memang biol la otak aku nie. seb baek da dibiasakan hidup camnie sepanjang kat UTM nie.  bak kata pepatah, alah bisa, tegal biasa..*erkk..betul ke tu??haha

lagi-lagi bile da jadi 3rd year student. kebanyakan subjek yang amek based on course yang aku amek. so, tak campur ngan mana-mana kelas. test pon wat masa kelas n jadual test pon boleh mintak nak wat bila. tu yang kadang-kadang test masa study week..huhu.. kebiasaannya plak, study untuk test 2 skali ngan study untuk final. 2 in 1. study smart la katakan.muahahaha


TEST 1 SCHEDULE 
17. Feb - Deterministic Operation Research
19. Feb - Solid II (repeat lagi maaa)
21. Feb - Advanced Quality
23. Feb - Control Engineering
26. Feb - Engineering Economy


korang nampak tak test yang berderet tu? nampak kan..nampak kan...?
kajian menunjukkan otak aku bakal tepu dek kerana akan mengadap buku sepanjang 2 minggu nie.haha. kerajinan untuk mengupdet belog plak bergantung pada mood dihari-hari tersebut. Ini seyes okea. bukan maen-maen. bukan cobaan..ngeh..ngeh.. 

kalau aku rajin, aku akan edit je draft aku sebab banyak sangat draft yang aku simpan tapi tak publish. nak kene final touch dulu baru leh publish. TAPI, kalau mood non-ado dan masa tak mengizinkan, belog ini bakal berhabuk la..haha


jom sama-sama kita baca doa nie untuk dimudahkan faham dan hafal pelajaran.. semoga ALLAH memberkati ilmu yang kita cari.. :)




papepon,,wish me all the best yaa!!!
http://www.emocutez.com


10 comments:

nurul said...

goodluck alya :)

aLya said...

@ nurul : mekaseh k.ain :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wish u luck, all the best all the best all the best! 3 timesss;) hehe

bunga said...

hahahah..good luck..

betul-betul..bunga pom banyak test..xdapat buat pom malam tu..hehe..

dylli said...

good luck alya!
kurangkan menaip,
lebihkan menulis. :D

Whoopz said...

Sem0ga dipermudahkan segalanya.. InsyaAllah..

aLya said...

mekaseh seme2 :)

aiman said...

gudluck dear!:)

mie said...

gud luck...
buat yang terbaik...

Dye Yankiwan said...

Gud luck yank! ;)
buat yg terbek k?hehe