Thursday, February 24, 2011

suda dapat satu...

http://www.emocutez.com
ALHAMDULILLAH..
dalam kelam-kabut kebizian 2, 3 minggu nie, ade gak berita gembira datang menjengah. minggu nie sangat-sangat bizi. baru lepas Pilihan Raya Kampus (PRK), test-test berderet yang masih tak berpenghujung, ditambah plak ngan esemen-esemen yang tak pernah habes. baru submit satu, dua plak lecturer tambah..nak wat camne, kene la sedar diri kan. sedar situasi yang aku skunk nie adalah PELAJAR yang sedang mencari ilmu dimuka bumi-NYA. nak bising lebeh-lebeh takde lak keberkatan lam belajar..kan..kan..??

errmmm..aku nak share something. even skunk ngah cube untuk taip secepat yang mungkin untuk make sure aku akan dapat tido yang cukup lepas nie. aku baru je lepas satu test tadik n satu lagi bakal menjelma pagi esok. test nie senanye test yang di postpone 2 ari lepas sebab most of my classmate terlibat ngan PRK n lack preparation. so, kiteorang mintak jasa baik lecturer untuk postpone test... seb bek preparation da almost done so dapat la aku mengarut 2, 3 kerat kat cinie.hehehe.

aku just nak gitaw yang Internship aku yang aku apply, salah satunya da pon diterima di 
MSET SHIPBUILDING CORPORATION SND. BHD.

nampak??? hehehe

orang yang pertama tahu harusla insan tersayang. my mom tapi mama cam curuh mintak tunggu offer yang laen agie sebab akan ade masalah ngan umah sewa nanti. papepon, aku da tak cuak sangat bile pikir sal internship nie. juz tunggu kalau-kalau ada peluang laen jek..kalau tak go on je ngan yang nie. :)

k la..doakan aku untuk esok dan sabtu nie punye test. :)
daaa....
XOXO :)
http://www.emocutez.com


10 comments:

JIJI YU said...

ahah tahniah2...

aLya said...

@ JIJI YU : mekaseh :)

fika said...

tahniah2 alya!! dan gud luck jugak :P

aLya said...

@ fika : mekaseh dear ..:)

Solihin Zubir said...

woah.. tahniah2..
dan gudluck 4 ur test!
all da best! =)

aLya said...

@ Solihin Zubir : mekaseh2..hehe :)

echah mashuri said...

intership 2 ape sis?ok blurr je ecah.congrats ek:))

aLya said...

@ echah mashuri : intern tu praktikal la syg..hehe
mekaseh :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

good luck =)))))

aLya said...

@ miss lolly a.k.a luvfareda : mekaseh dear :)