Tuesday, February 08, 2011

selamat ulangtahun sayangku NOR AINA MAZLAN

http://www.emocutez.com

*entri nie khas untuk seorang daripada kesayangan aku,  
NOR AINA MAZLAN 


8. February 1989 - 8. February 2011... 
SELAMAT ULANGTAHUN YANG KE 22 SAYANG :)

aku doakan yang terbaek untuk ko, kehidupan ko n masa depan ko. also for u n Korie. hehehe
aku sayang ko taw!!!. sayang sangat-sangat. orang cakap setiap kejadian ade hikmahnya, n ape yang jadi last sem wat aku realize betapa berharganya ko lam hidup aku. tak akan ade benda yang mampu ditukar ganti ngan kehadiran ko lam hidup aku. i want u 2 noe it dear :)



sayang, u're da best thing ever happened to me. aku hepi sebab ko selau ade kat sisi aku dari hari pertama kita sama-sama jejakkan kaki kat UTM nie. sama-sama hadapi minggu haluan siswa. sama-sama lepak hujung minggu. sama-sama gie karok, sama-sama gie balai cerap, sama-sama dating kat tasek. sama-sama gie dabel date..opppsss!!! hahaha. btw, thanx gak sebab tak pernah jemu dengar cite aku, selalu ade advise aku, selalu ade bile aku nanges, selalu ade bile aku heppy, selalu ade bila aku menggedik, selalu ade bila aku jatuh cinta lagi, n seme- seme la. 




sayang, skunk umo ko da 22 da..da leh kawen da. orang cakap gak, lau kawen da leh dapat anak da.hahaha. lepas nie, blaja rajen-rajen. simpan duit banyak-banyak n boleh kawen awal.hehe. nanti aku pesan benda sama kat korie gak..hahaha




banyak nak cakap tapi tak terluah. thanx for everything u've done for me. sorry gak sebab still tak celebrate beday ko. sowie sangat-sangat. jangan risau, kiteorang tak lupa beday ko taw. the day will come. tunggu yek :)




" God gave a gift to the world when you were born - a person who loves, who cares, who sees a person's need and fill it, who encourages and lifts people up, who spends energy on others rather than herself, someone who touches each life she enters, and make a difference in the world, because ripples of kindness flow outwards each person you have touched, touches others. Your birthday deserves something better because you are a special treasure for all that you've done. May the love you have shown to others return to you, multiplied. I hope the others will appreciate u as much as i do."

I LOVE U AINA

*this poem means a lot to me n dats why i dedicate it to you. person i care the most :)


http://www.emocutez.com


16 comments:

echah mashuri said...

ololo..sweet!HEPY BDAY TO HER.semoga pshbatan ni kekal smpai bile2^^

aLya said...

@ echah mashuri : insyaALLAH..hope psahabatn nie kekal smp bile2..hehe
psahabatan kita gak :)

Ana Farhana said...

whoaaa..sweeeeett nyr~~♥
hehehe^^

aLya said...

@ Ana Farhana : ur turn will cme diz november dear :)

Anonymous said...

uhuk~siyes touching...terharu n menitis air mate aku,,,thnks syg,,,,u'r olweyz da best in my life.. (hugs*)-aenna-

Whoopz said...

Selamat ari lahir cik aina.. Kwn lu syg lu.. :)

aLya said...

@ aenna : welcome syg.. aku taip pon berair mata..hahaha.papepon, aku hepy ko slalu ade ngan aku :)

aLya said...

@ Whoopz : hehe..:)

bunga said...

happy birthday

mie said...

waduh!!
comelnya..
eheheeee

aLya said...

@ bunga : mekaseh..wakilkan aena :)

aLya said...

@ mie : hahaha..berkenankah?

chenta hearty said...

sweetnyer..
hepy besday jugak..:p

aLya said...

@ chenta hearty : hehe.. mekaseh :)

○○○iliyana○○○ said...

ah sweet nye kawan!!!!!!!

aLya said...

@ ○○○iliyana○○○ : hehehe :)