Sunday, February 13, 2011

Malam bintang begemerlapan

http://www.emocutez.com


entri nie ditulis dalam mood selepas bergembira snap pixies cantek-cantek tapi sayangnya, kebanyakan pixies cantek ade dalam DSLR kawan aku yang lagi sorang. yang ada lam simpanan aku pon amek gune DSLR gak tapi bese la. even pakai DSLR pon, lau amek gambar tak gune hati aizul marcello pon tak bape cantek gak :)

tadi kan, senanye first time aku snap pixies gune DSLR. bukan muke aku disnap DSLR buat pertama kalinya tapi kali pertama kali aku snap pixies gune DSLR dan aku da jatuh cinta ngan DSLR. seyes wei. skunk baru aku rasa camne feel snap pixies gune DSLR. die punye pixies memang wat aku tangkap leleh cintan lah.. perghh!!! memang puas hati. sekarang plak da simpan angan-angan nak beli DSLR plak..ngeeee

okea-okea..cukup cite sal cinta baru aku. skunk jom kite ceki de aut ape yg terjadi malam tadi. kenapa kami bergambar sakan, posing sakan n bergembira sakan? amek ko, seme nak sakan, da cam jualan akhir tahun da, borong sakan..erkk..ade ke???hahaha. xkesah la...

JOM... cekidaut wat happened... lets pixies do their job

Majlis        : Anugerah Bintang Kolej Tuanku Canselor 2010
Tarikh       : 12. February 2011
Tempat      : Dewan Sultan Iskandar, UTM
Tema         : Malam Binang Begemerlapan
                  : Hitam, Putih dan Merah
No Meja     : 18













dinner kali nie, kami pergi berlima jek. ade lagi 3 orang yang tak ikot. ade hal masing-masing. nie la acara tahunan KTC. tahun lepas tema hitam, putih, pink tapi aku pakai kitam, merah. tahun nie plak terbalik.hahaha. kami selalu je silap tema. :)

dinner tadi agak tak puas hati senanye tapi disebabkan leh snap pixies banyak-banyak, so abaikan je la ketidakpuasan tu kan. last year aku jadi ketua unit jemputan untuk dinner kolej. so, masa aku sangat terbatas. makan pon bile da habes dinner. snap pixies pon bape keping je. tahun nie jadi cam acara balas dendam pon ade gak.hehe. err, mac nanti Industrial Engineering Club pon wat dinner gak. aku da pon "diinvite" untuk jadi AJK protokol. hope tak kene jadi emcee cam tahun lepas da la.. tak enjoy kot..huhu

okea la..nak tido suda..esok kene ciapkan esemen n study plak. next week da stat test. so, minggu menyemakkan otak bakal bermula dan mungkin, masa aku untuk berblogging pon akan kurang..
k la..mahu tido sudaaa..
daaaa :)
http://www.emocutez.com


24 comments:

Imran nyambek said...

sumer cun2.aarrggh

bunga said...

amboi..bergaya sakan 2..cantikk..

Dye Kronniesar said...

nape wana kai kuning?kalo kuning tue tukar merah mmg cun dah.boleh jadi queen of the night.hehehe..
ape g liya.belila dslr.t kite photoshot sesamer.tade mmber neh.hehehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alololo, akak2 chumel seme posing bergaya:)
enjiy the party ehh?
haha, ok ok.. smbung buat essemen;)

maCy said...

bila entah macy akn mmpu berpakaian begitu

mie said...

wow!!
bergaya sakan ye..
eheheee

Whoopz said...

bergaya sakan cik alya.. Nice :)

fika said...

so suweeeetttt ...
hehe :D

Ajie Mohd Tahir said...

dslr!!!!
hahaaa..sgt suka gmbar guna dslr.cantikk!

aLya said...

@ Imran nyambek : hahaha.. :)

aLya said...

@ bunga : mekaseh :)

aLya said...

@ Dye Kronniesar : alya kene kumpul duit dulu la.skunk ngah miskin..haha
entah bila la dpat :)

aLya said...

@ FIFIEY LYCHEE MARATION : enjoy gile..hahaha
yup2..skunk da bleh smbg ciapkan esemen :)

aLya said...

@ maCy : akan tiba masanya..xpon time dinner nnt.heh :)

aLya said...

@ mie : sekali setaon..hehe :)

aLya said...

Whoopz : xde la..baju taon lepas je pon..haha

aLya said...

@ fika : mekaseh dear :)

aLya said...

@ Ajie Mohd Tahir : kan..kan? hehehe

echah mashuri said...

perghhh.cantik ahhh...tergoda sesaat.keh3.echah kalau dinner pakai baju kurung je.hee

Solihin Zubir said...

woahh.. nmpak elegan la.. heheh..
ish! lama tak merasa bergaya utk mjlis2 camtu... huhu..

aLya said...

@ echah mashuri : seb bek sesaat jek..haha
len kali echah kene pakai dress lak..hehe

aLya said...

@ Solihin Zubir : haa..kene tggu dinner lagi la nie..ehehe

nurul said...

alya, kamu sgt comel dear.... :)

aLya said...

@ k.ain : mekaseh..hikhik :)