Tuesday, February 22, 2011

Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan

http://www.emocutez.com
hai korang... ermm, tahu tujuan entri nie dibuat??? haa..tengok tajuk pon da taw kan. ngeee
da lama senanye nak join tapi takde kesempatan nak buat. almaklumlah, sekarang kepala otak hidup bizi ngan study n test all around me. sowie encek mie :)

ok lets checkout what i've prepared for this contest.



kisah pilihan ? 


kenapa?

for me, entri nie ringkas tapi dipenuhi dengan gambar. entri-entri lain pon banyak gambar gak tapi nape entri nie dipilih? da nama pon encek mie nie seorang Pelaut, so mestila entri-entri dia berkait ngan kehidupannya sebagai pelaut. lam entri nie cam reveal the activities seorang pelaut dihujung minggu yang sailing berbulan-bulan. bukan senang nak tahu ape aktiviti diorang kan. yela, kita mesti anggap yang sailing sampai 6 bulan. duk atas kapal tu, apalah yang dibuatkan n mesti orang cakap takde life la bile jadi pelaut. hakikatnya, kita boleh tengok kat cinie. lam entri nie. the real life yang senanye tak boring pon tapi sangat banyak experience yang boleh dikutip n yang paling best bile dapat ke tempat orang :)

itu je la..okea tak encek mie??hehe
haa..sape-sape nak join this contest leh la terjah kat CINIE

syarat-syarat contest nie cengginie :
1. Buat 1 entry bertajuk "Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan" DONE
2. Letakkan banner diatas di dalam entry dan link kan ke entry ini. DONE
3. Pilih 1 "Kisah Pelaut Terlampau" dibawah dan nyatakan sebab pilihan anda [just simple] DONE
4. Tarikh tutup : 28 Februari 2011 Kene tuggula nie..

DONE!!!

agak-agak ade harapan menang tak ea???hehehe
http://www.emocutez.com

2 comments:

mie said...

akhirnya!!
siap juga ye...
thankz sebab sudi join..

contest approved!!!

aLya said...

diusahakan dengan semangatnye petang tadi..haha
nk tangguh takot tak sempat..
btw..welcome :)