Sunday, February 06, 2011

just a short update :)

http://www.emocutez.com

seharian tak updet belog. rindu plak rasenye. hehe. semalam aku menyibukkan diri kat kenduri kawen kawan aku. gaya bizi cam aku yang nak kawen. yelah, umah dia sebelah umah aku jek, memang la aku kat sana seharian. kawan aku nie sama umo ngan aku. aku plak tak tahu bila kan? uwaaa....btw, nie la kawan aku yang kawen ngan en hubby dia. lagi satu, baju yang aku pakai tak matching ngan tudung. tu baju raya haji senanye tapi disebabkan aku tak bape berkenan ngan kaler die, semalam baru aku rasmikan. :)


balik petang, terus packing barang sebab bas aku kul 9.30 malam. bas aku ke Pasir Gudang. petang tadi baru pak sedare aku hantar aku kat UTM. yang terbaek plak, aku tertinggal selendang aku 5 helai kat umah. da la baru beli.sob.sob.. tinggal 2 helai je kat cinie. memang saje je tak nak bagi aku pakai selendang. da la aku baru je nak berjinak-jinak ngan selendang nie.huhuhu

aku xde ape pon nak gitaw senanye. just nak gitaw aku da selamat sampai kat UTM. part 1 semester nie da pon habes. bermakna masa untuk berhanimun da pon tamat. stat esok da kene struggle untuk semester nie. tu pon lau nakkan perubahan la kan. malam nie pon da start senanye. hehe. masa untuk ber'sms pon da tak leh macam masa cuti. masa bergayut pon da kene kurang. masa berfesbuking ngan berblogging pon da tak leh banyak. kesimpulannya, sekarang masa untuk concentrate pada study n think about my future.

okea-okea.. sekarang aku da nak gie siapkan assignment yang aku baru tahu kene submit pagi esok.haha. aku ingat lecturer bagi n curuh try at home n tak yah submit. upernye kene submit la..sob..sob.. :(

nanti la..ade something about bebear yang aku nak cite senanye tapi cam tak cukup masa je nak menaip laju-laju. so, it will be in the next entry..
doakan aku untuk segalanya..

sebelum pape..jom cekidaut diz video..n diz video describe what i feel right now.. :)





Terenggut hatiku terpanah asmara
sedih suka sirna sudah
bila kau jadi milikku

Memang lukaku belum sembuh semua
juga dukaku belum sirna semua

Jangan memilih aku
bila kau tak sanggup setia
kau tak mengerti aku
diriku yang pernah terluka
cinta

daaa :)


http://www.emocutez.com

2 comments:

Ana Farhana said...

whoaa..mendalam nyr lagu nie..
lagu nie ditujukan tok masa silam ke masa depan?? hik3~^^

wlcome back to utm dear♥

aLya said...

@ Ana Farhana : mestila untuk masa depan syg..untuk org yg sedang wat hati alya berbunga-bunga..hahaha

thanx dear..x sabar nak jupe ana :)