Saturday, February 19, 2011

Gelombang N.HASRUL di seluruh pelusuk benua...

http://www.emocutez.com



seperti yang dijanjikan semalam, hari nie aku nak kenalkan korang seme ngan seorang calon yang akan bertanding pada Pilihanraya Kampus Universiti Teknologi Malaysia, Skudai sebagai calon umum. haa, pada mana-mana reader dari kampus UTM, Skudai sila baca yek dan yang kampus UTM KL pon boleh gak baca. kalau ade rezeki korang pon bakal bertandang ke kampus Skudai..kan..kan..?
pada reader yang bukan UTM skudai tapi ade membe UTM skudai leh la promote kat kawan korang..ngeeee


siapakah beliau???


NOR HASRUL AKHMAL BIN NGADIMAN
Fakulti Kejuruteraan Mekanikal. 
pelajar tahun 3 kejuruteraan Mekanikal (Industri).
Anak Jati Johor

kenapa aku nak review beliau???

pandangan pertama akan mengatakan, haruslah aku "mereview" beliau kerana beliau adalah rakan kelas aku tapi aku ada pandangan aku tersendiri mengenai beliau. beliau nie bukan sahaja rakan sekelas aku, tapi dalam list nama lam kelas pon nama beliau berada di bawah nama aku yang sebabkan banyak aktiviti berkumpulan yang menepatkan aku satu kumpulan ngan beliau nie. lagi la kenal diri sebenar beliau. beliau bukan sahaja hebat dikelas tapi juga di pentas pidato dan sangat aktif ngan aktiviti-aktivi kolej dan universiti.


antara pengalaman dan pencapaian beliau adalah :

- Presiden Sekretariat Anak Johor - satu pertubuhan yang melibatkan mahasiswa johor seluruh IPTA Malaysia yang kertas kerjanya diusahakan oleh beliau sendiri. hebat kan?
- Timbalan Presiden Kelab Kejuruteraan Industri
- Setiausaha Biro R & D Jawatankuasa Kolej Mahasiswa Kolej Tuanku Canselor
- Pembahas Terbaik Johor Bahru
- Tokoh Dagang 2006
- Pengarah Malam Anugerah Bintang Canselor 2009


kalau nak berbicara mengenai pengalaman beliau dalam berprogram memang kene duk semeja sepanjang malam la. sangat banyak untuk dilistkan. kalau dalam kelas aku menjadi group mate beliau, lain pula bila berprogram. aku pon pernah beberapa kali bekerja di bawah kendalian beliau. antara pengalaman paling berharga mampu aku kutip sewaktu Malam Anugerah Bintang Canselor 2009. beliau seorang pengarah yang sangat berdedikasi dan hebat. tak lokek ilmu ngan anak buah. bila berbicara, buah fikiran serta pandangan beliau memang mantap la. gempak dan ade je benda baru yang diutarakan.


Antara manifesto beliau dalam pilihanraya kali nie :

- Meningkatkan kualiti kebajikan
- Menambah kawasan parkir kereta serta perkir berbumbung untuk motorsikal
- Meningkatkan peluang mahasiswa melibatkan diri dalam keusahawanan
- Meningkatkan aktiviti berbentuk perpaduan
- Layar gergasi


haaa..sama-sama la kita VOTE untuk NOR HASRUL AKHMAL BIN NGADIMAN
memilih seorang pemimpin yang bertanggungjawab  bagi menjamin terjaga segala kebajikan kita kelak :)
kepada semua warga UTM...selamat mengundi.. :)


http://www.emocutez.com

14 comments:

Solihin Zubir said...

ahahaha... sempoi gila kempen..
mengalahkan PRU.. heheh..

aLya said...

@ Solihin Zubir :nie amek mood PRU skali nie..hahaha

echah mashuri said...

perghh..trbaik ah kmpen sis!':)ecah nk undi boleh..heee

mie said...

saya mesti pilih!!
heheheee

Zulfahmi Abidin said...

aku tak leh nk vote dye lak .bhahahah

Heidi Shafiq said...

peh promote habis.. :D

aLya said...

@ echah mashuri : boley2..echah kene dtg utm la nnt.hkhik

aLya said...

@ mie : pilih!! pilih!! hehe

aLya said...

@ Zulfahmi Abidin : uish..tape2..nnt die nk btanding pru bleh la vote..haha

aLya said...

@ Heidi Shafiq : unutuk kengkawan..hehe

NadiRah said...

eh, nad pon ada tulis entry pasal ni..tersama pulak..huk3

aLya said...

@ NadiRah : menyokong org yg sama..heheh :)

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aLya said...

@ BLADE EDge : mekaseh dtang cinie..insyaALLAH..ade masa akan smp ke sana :)