Wednesday, March 02, 2011

berjimba-jimba bersama rakan... jom!

http://www.emocutez.com

hai semua...
haa..tajuk entri nak sedap baca + dengar je. perkataan pinjam orang punye gak. credi to Hamzah Ian untuk peminjaman perkataan di atas.ngeee

entri ni dibuat pon sebab nak berkongsi rasa setelah lama tak keluar berjimba-jimba ngan kengkawan a.k.a budak kelas. ish, best la plak rasanya guna perkataan berjimba-jimba. ada nak tanye ke maksud dia ape? asal mana? mana jumpa? eh, mana jumpa seharusnya diteratak terbang tinggi-tinggi.hehe. maksud dia plak aku pon interpret sesuke hati aku je.tak pe kan? kan? ngeeee

okea..okea..sambung ke tujuan asal. semalam aku keluar ngan dak kelas aku. 18 orang semuanya. keluar sempena nak melepak + "mengepaw" duit salah seorang daripada kami. siapa lagi kalau bukan YB kelas kami.hehe. kami lepak kat restoran Mama Lynn. makan steamboat ala-ala kat Seoul Garden tu.

memang syok habes la bila dapat makan ramai-ramai camtu. tu pon still tak cukup agie budak kelas aku. kene tunggu konvoi raya la baru semua ada. tak pon tunggu je masa dinner Industrial Engineering Club (IEC) dalam masa terdekat nie.hehe

tak banyak setory senanye. juz makan + bergelak ketawa melepaskan tension n sesak didada. banyak la plak kesesakan dada aku kan.muahaha. mesti korang nak cakap lau setakat hidup single, ape la sangat masalahnya kan? tapi single pon banyak masalah what..orang je tak tahu or memang tak nak amek tahu pon.*bajet ko artis ke orang nak amek tahu hal hidup ko.huahuahua :)

haaa..jom la cekidaut the pixies malam tadi. tak banyak pon sebab seme syok makan. kamera pon duk lam beg je. amek gambar pon bila seme da kenyang. bila sorang-sorang da tersandar kat kerusi. muka lala-ala menang loteri. nikmat habes..hehe





haa..tu je la detik-detik kejadian.hehe. tak banyak mana pun tapi yang penting nilai estetika bila diluangkan bersama tu yang penting.kan..kan? hehe. okea..aku suda mahu bersiap ke kelas..

bicarahati : aku masih ragu-ragu ngan jalan yang aku pilih sekarang. semoga ALLAH memberi jawapan kepada persoalan aku kerana aku hanyalah hambaNYA yang mengharapkan perlindungan daripadaNYA. insyaALLAH :)
daaa :)

http://www.emocutez.com

4 comments:

pqah..o.0 said...

waaaa! gambo kt tade..tsk tsk =[

bunga said...

berjimba-jimba..ikhlas bunga baru dengar n baca..

aLya said...

@ pqah..o.0 : haha..tak pasan pon syg..alya pakai bubuh je..
btw, xtaw pon piqah de blog..ngeee

aLya said...

@ bunga : haha..lepas ni bunga da bleh guna..hihihi