Monday, March 21, 2011

"Retro Nite", Malam Getaran Jiwa

http://www.emocutez.com
Hai Semua 

AMARAN : ENTRI INI DIPENUHI DENGAN GAMBAR

erm, da 2 hari belog tak berapdet. rasa macam lama plak tinggal. rasa ketinggalan tak tahu apa cerita blogger-blogger laen..hehe. cam yang aku cakap dalam entri sebelum nie, aku sangat-sangat la bizi wiken hari tu. sabtu malam gie tengok futsal, hari ahad stay kat dewan daripada jam 8 pagi untuk setup dewan. seyes penat. balik siapkan teks emcee. benda yang aku ingat tak nak, aku buat gak. lepas fikir banyak kali, akhirnya aku jadi emcee malam tu jugak bertemankan hasrul.

malas nak taip banyak-banyak. jom la tengok gambar masa futsal, persediaan dewan dan malam tadi.. :)

pertandingan futsal SMI dimenangi oleh 4SMI 

Malam Pra Graduan Kelab Kejuruteraan Industri
20 Mac 2011
Dewan Banquet UTM Skudai
melibatkan semua pelajar Kejuruteraan Mekanikal (Industri)

persiapan dewan



semua pelajar 3SMI 2010/2011


emcee of the nite




aku takde keje..haha

kiri : my senior 4smi            kanan : my classmate

kiri : my classmate            kanan : my classmate (king of the nite)

kiri : ayu                                  kanan : fika




kiri : ngan junior 1SMI              kanan : Mas (Queen of the nite)

tu je la pixies untuk semuanya. pixies sepanjang wiken aku. wiken nanti tak tahu la apa lagi aktiviti best yang bakal menanti. yang pasti wiken nie pon bakal bizi. mungkin sehari dan mungkin 2 hari. tengok je la nanti.hehe

Untuk semua jawatankuasa yang terlibat, terima kasih dan tahniah untuk semua. korang semua memang superb. tahun 3,2 dan 1. memang best la.

~ miza, fika, yunie, ayu, mas, fuad, mail, syafiq, sopee, qayyum dan semua-semua.~
 thanx gak kat hasrul sebab sudi temankan aku jadi emcee even last minit. thanx semua yang mengindahkan malam aku. 



http://www.emocutez.com

10 comments:

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang

echah mashuri said...

amboiii..patutla xberupdate.huhhu..seronok nyeee....sis!canti kebaya.huuhuh...:)

bunga said...

xpe..sbb leh cuci mata tengok..hehe..

aLya maNip said...

@ Cempaka R.Minta : mekaseh :)

aLya maNip said...

@ echah mashuri : bizi la echah..tido pon x ckup.apa lagi nak apde belog..hehe

kebaya sponsor la syg..haha

aLya maNip said...

@ bunga : haha..cuci sket2 je ea..hehe

JIJI YU said...

yg kat ftsal tu mmbuatkan aku bernafsu nak maen bola..

aLya maNip said...

@ JIJI YU : haha..org sakit lutut ta leh maen futsal la..haha

TiKa LEh said...

wah, semua berposing...

aLya maNip said...

@ TiKa LEh : bukan slalu dapat posing..ngeee