Monday, March 07, 2011

saya hamba CINTA???

http://www.emocutez.com
hai semua :)

hujung minggu da habes nampaknya. esok bakal menjalankan rutin macam biasa. macam biasa ke??? tak tahu la plak... agak tak macam biasa sebenarnya. semalam aku malas nak apdet disebabkan banyak keje yang nak kene setel dan kene attend miting untuk program yang akan datang ngan miting lab.

tak sempat nak berblogging tak bermakna aku tak sempat nak berfacebooking kan? ngeee
disebabkan tade keje, aku pon wat la satu application nie. errr,bukan satu taw, dua lagi.

apa application nya?

yang pertama application RAHSIA BULAN LAHIR ISLAM 
*sila kelik pada nama application kalau nak ke application tersebut

Hasilnya, tadaaaa..

aku dilahirkan pada bulan Sya'ban dan aku budak baik..*baek la sangat..huhuhu

aplikasi kedua plak, aku terai RAHSIA KASIH SAYANG DISEBALIK BULAN LAHIR

hasilnya adalah :


nampak tak?? yang aku da biasa dengar aku ni kuat cemburu. bagi aku tu benda biasa yang aku selalu dengar. yang tak leh blah adalah
  "kebanyakan insan yang lahir pada bulan ini boleh dianggap HAMBA CINTA seperti Laila, Juliet dan Siti Zulaikha" 
terkezut mak yuuu!!!! saya bukan hamba cinta..tuluunn...tuluunnn..saya sekadar menikmati cinta yang diberikan pada saya sebaik-baiknya..muahahaha

haa..sekarang. sape-sape nak gi terai aplikasi tu silakanlah. benda yang boleh hilangkan boring..ngeeee

daaa :)


http://www.emocutez.com

10 comments:

echah mashuri said...

olololo..sweetnya pasai mr ka tu.heehhe...

erm..jgn jadik hamba cintaa buta udahh sis;p

bunga said...

bunga xtau lahir bulan pe..heheh..(walau tahu sebenarnya saja kan xnk ckp..haha)..

aLya said...

@ echah mashuri : ngeee
ishh..fikiran masih waras la dear..hehe
hope tak jadi bnd2 cenggitu :)

aLya said...

@ bunga : haha..bunga kedekut nk share lahir bulan bape..hikhik

TiKa LEh said...

heheh...btol ke semua yg sifat2 ikut bulan tu??heheh

aLya said...

@ TiKa LEh : tak tawu..saje buat..hehe

HonEyBuNNy said...

nanti free2 mau buat jugak la....hehe....perempuan mana xcemuru kan..heheh

Bro Fit said...

wah romantiknya awak ni..macam tengok cerita korea ar plak hehe

- Fitrihadi.com -

aLya said...

@ HonEyBuNNy : sila2..hehe
betul tu..semua pmpoan ade rasa cmburu..sket ngan bnyak je beza..hehe

aLya said...

@ Bro Fit : haha..biasa2 aje :)