Thursday, March 31, 2011

Cukup syarat je nie

http://www.emocutez.com
Hai Semua


Its 7.40am
aku da pun dengan bahagianya tercangak depan lappy nie. bukan takde kelas taw. khamis adalah HEAVEN!. kelas full from 8 till 1pm tapi takde la straight je. ade gak la gap satu jam kul 10 nanti. hari nie plak kelas Engineering Economy kul 8 nanti takde. lecturer cuti seminggu, so aku ade masa lebeh kurang satu jam setengah lagi nak apdet baby belogku..ngeeee

da lama tak merepek sesuka hati kan? aku rasa la, tak tahula kalau korang rasa aku memang selalu je duk merepek kat sini.haha. senanye, awal-awal pagi aku da bangun. 6.15 aku da bangun. tido satu jam je. ingat nak terus je tido lepas kejutkan Aena kul 6.30 tadi tapi takut la terlajak plak. lagipun, kul 9 nanti aku ade Quiz DOR (Deterministic Operation Research ). doakan aku ye kawan-kawan.heeeee.

satu lagi, tolong doakan Aena sekali. doa dia cepat sembuh. dia kene gastrik malam tadi. panjang da dia kene ceramah ngan kami.

okea, dalam banyak-banyak aku duk merepek nie kan, aku senanye nak gitaw yang aku nak cari satu buku. I need a new material to read even masa sekarang sangat-sangat jeles ngan aku. nak ulang baca buku-buku yang ada macam da boring.ni antara yang da khatam da. cuma tunggu tayangan movie je lagi..ngeeee


tapi kan, seyes la. aku da jatuh cinta ngan satu buku. tajuk dia pon mantap semacam je. "Why men marry BITCHES" and "Why men love BITCHES". sinopsis cite nie pon macam bez je. BITCHES dalam cite nie bukanlah cam slut or whatever it is tu tapi novel nie about wanita yang berkerjaya masa sekarang. interesting aite???





kalau sape-sape rajin atau ade duit lebeh nak belikan aku buku ni pon boleh. terbuka ngan luasnya tangan aku menerima. haha. kata orang, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.ngeeeee

Okea, suda mahu bersiap ke kelas. Doakan yang terbaik untuk aku ye kawan-kawan..
muuaahhh!!! muuaahhh!! morning kizz untuk semua!!!
have a great day ya!!!


http://www.emocutez.com

12 comments:

wahida said...

mcm best je novel tu...baca tajuk pun dah gempak...hehe..

dear, fokus 4 ur study okeh...jgn notti2...

Qaseh dalia adelia said...

kalau alya nak sent buku tu pun lagi baik rasanya hik2

MingMing said...

breaking dawn!! wa.. nak pinjam.. haha..I pun suke bace buku dear.. but, will easily distracted pastu tinggal camtu je.. hahah

aLya maNip said...

@ wahida : kan..kan..tajuk pon da best..heee

insyaALLAH sys..tade pon notti2..hehehe

aLya maNip said...

@ Qaseh dalia adelia : haha..itu da lari daripada deal..hihihi

aLya maNip said...

@ MingMing : haha..bahaye tuh..kene la baca bagi habes..seyes best..hihi
nak post ke??hihi

diana said...

gastrik??
kesian dia...
kuat makan pedas ke??
ke jarang2 makan???

aLya maNip said...

@ diana : dua2 pon ye..huhu
sekarang dia da okea sket..hehehe

chenta hearty said...

nak pinjam boleh..?
he3..:p

aLya maNip said...

@ chenta hearty : boley2...kene datang amek sdirik la..hehehe

mie said...

alamak!!!
best tu tapi gue ni malas skit..
eheheeee

aLya maNip said...

@ mie : ish..mane bleh malas2..kene rajin2..hehe