Wednesday, February 09, 2011

blog saya da ada button LIKE!!!

http://www.emocutez.com


aip..aip..camne hari korang? best tak? yang bertaraf student tu konfem ar gie kelas n yang da keje mesti gie keje kan. lau kat UTM lak, hari rabu nie agak heaven la bagi yang tak amek Ko-Q (Kokurikulum) sebab hari rabu just ada kelas sebelah pagi and seme kelab dan persatuan akan ada perjumaan pada sebelah petang. sem nie aku tak amek ko-Q tapi aku still ade satu jam kredit lagi Ko-Q untuk dihabeskan..hehehe

papepon kan, hari nie adalah hari paling penat. seyes tak tipu. semalam, aku ngan grupmate aku tak tido. duk ciapkan full report untuk lab kiteorang. yelah, keje yang lecterur da bagi 4 minggu baru nak ciapkan dalam masa 2 malam. memang kes cinderella kene paksa cuci lantai la.muahaha. untuk lab 4 nie, kiteorang diberi satu component dan kene guess component apa yang lecturer bagi, function, material, process, cost production, limitation, demand and seme -seme yang berkaitan la.

tu la keje kiteorang untuk 4 minggu. bekerja ngan penutup jamban.haha. nak tahu nape aku panggil penutup jamban. sebab first time tengok seme cakap benda tu macam penutup jamban la, penutup longkang la and macam - macam tekaan la.haa..cube tengok. ada rupe penutup jamban tak?ada kan?? hahaha
rupa-rupanya, component nie adalah, Working table for the band saw machine. which is one of the mechanical component in lab. kelaut seme tekaan.haha.

haaa..senanye, adanya entri nie, seba aku nak gitaw yang blog aku da ade button LIKE. lepas nie sile like banyak-banyak ye kawan-kawan. kalau korang nak tahu camne nak letak button LIKE tu, boleh ar terjah blog TEKNIK BUAT BLOG n cara nak letak button tu ada pada ENTRI INI
caranya tak susah pon. just kelik-kelik. copy and paste. mudah kan. tapi kan, tu tak kira copy cat kan? even apply da same method.hahaha. 

nak tahu nape aku letak button like nie? semenye disebabkan oleh Aryana Williams. she's one of my friend kat alam realiti ngan alam maya.hahaha
lau korang ada kesempatan, gie la lawat die. she's a great blogger. actually, to be honest i adore her writing. she's really great cuma dia malas update entri panjang-panjang. kadang-kadang, satu entri satu ayat tapi penuh makna dan maksud tersirat.. seyes tak tipu taw.ngeeee

okea-okea. tu je nak gitaw. sekarang aku nak gie Balai cerap ngan my kesayangan n kawan-kawan yang laen. pape yang jadi kat sane aku cite kemudian..jangan lupe taw!!! LIKE entri aku lepas nie n jangan lupe lawat kawan aku.
daaa :)


http://www.emocutez.com

18 comments:

Solihin Zubir said...

sy org 1st like.. ;-p

aLya said...

waa..mekaseh2..hehe :)

bunga said...

nak like ugak..cayalah..

Whoopz said...

sudah like.. Heheh

aLya said...

@ bunga : sila2..hehe :)

aLya said...

@ Whoopz " mekaseh..hihihi :)

mie said...

wow!!
mesti ramai yang like ni..
ehheee

Nzyrahun said...

like jugak ehehehe

aLya said...

@ mie : hahaha..entah2 xde yg like pon..ngeee

aLya said...

@ Nzyrahun : mekaseh :)

echah mashuri said...

alahhhh..oranggg punnn adeee butang likeeee.

*nada jeles.;p

aLya said...

@ echah mashuri : yeay!!suke2..ade org jeles..hehe

Farhan Zulhusmi said...

nak like...like n always like,like...hehehe

aLya said...

@ Farhan Zulhusmi : mekaseh2..sila2..dialu-alukan :)

Ain Atika Zailani said...

ahahha wahh dah ada like...

aLya said...

@ Ain Atika Zailani : ngeee :)

Qaseh ElyaNas said...

vee lak x minat letak button like @ my blog hehehe

aLya said...

@ Qaseh ElyaNas : k.vee,alya letak pon sbb kawan yg suggestkan..heeee