Sunday, January 02, 2011

http://www.emocutez.com

aku sebenarnya baru je sampai dari Teluk Sengat, Kota Tinggi. korang tahu tak mane letaknya Teluk Sengat tu? orang johor mesti tahu kan? hehehe. Teluk Sengat tu lam daerah Kota Tinggi. on the way nak gie Desaru. 
aku ke sana sebab aina yang ajak temankan. lagipon, kiteorang ke sana gie umah ibu angkat aina, Ibu Ara. Ibu Ara ni peramah sangat. kiteorang panggil Ibu Ara nie Ibu. first time aku jumpe Ibu mase Ibu datang UTM jumpa aina. mase tu Ibu ade ajak datang umah Ibu kat Teluk Sengat. aku pon ade gak teringin nak ke sana. nak gie jalan-jalan ngan megurut.ngeeee

so, semalam, tercapaila hajat aku nak ke sana. aku sampai kat UTM nie kul 3 petang, dari Kuantan ngan Yunie. lam kul 4 petang duk lepak-lepak ngan aina da. then, dia ajak skali gie umah Ibu. kiteorang bertolak lepas Isyak. perjalanan dari UTM lebeh kurang satu jam setengah. sampai sane, jalan-jalan kat Jeti ngan makan-makan. korang bayangkan, kul 11malam kami menyumbat nasi lemak kukus.hahaha
balik umah Ibu duk bersembang sampai kul 3 pagi. memang exhausted. sepanjang perjalanan dari Kuantan pon aku tak tido. nak gie teluk sengat pon tak tido. lepak sane plak sampai kul 3. memang lena la aku tido malam tu.hahaha

pagi tadi baru aku berurut. then duk umah jap. kiteorang gerak balik UTM lam kul 2 petang. sebelum tu kiteorang ke Desaru jap. tengok2 pantai. ombak jaat..eh silap, ombak kuat + besar..hahaha
tapi ade jek orang mandi kat situ. tu je la nak cite. btw, ade satu entri tergantung lam draft aku. nak sambung malas agie.haha.. nanti-nanti la aku cite about 2011. yela, seme orang wat entri taon baru. aku duk bejalan makan angen..ngeeee. nanti la aku wat...*nak jugak..hahaha

okea-okea. aku mau tido suda. esok kelas kul 8 pagi. baju da la tak iron lagi. lagipon ada banyak benda yang tak setel agie. sem nie memang chaos sket sebab ade subjek yang kami (budak kelas aku) daftar tak valid. so, esok kiteorang kene setel masalah tu ngan ade lagi satu subjek yang kami daftar tak ditawarkan untuk kami sebab subjek tu untuk budak 4th year. macam-macam la FKM nie..

my dear cayunk :)

ngan Ibu 

first time tengok belangkas..ngeee

memancing..seb bek tak terpancing diorang..muahaha
takde keje..hahaha

Desaru :)

wokie dokie..mau tido..

http://www.emocutez.com

2 comments:

miszlullaby said...

rumet ML orang kota tinggi.Die kate teluk sengat tu tempat die gii tempah baju raye.hihiih..

aLya said...

@ miszlullaby : iye ke?hehe. alya pon abru pestaim pegi sane :)