Wednesday, January 19, 2011

da real me :)

http://www.emocutez.com

jom kenal sape aku..haha
the real one. yang penting kenal sore "best" aku.hahaha

video first nie direkod sebelum berlepas ke Tianjin baru-baru nie. masa nie kami seme melepak kat LCCT. pastu, Syuk a.k.a perakam video dengan ramahnya menemuramah kami semua. :)


video yang kedua nie plak kegilaan aku. masa nie kami kat Forbidden City. siap main kejar-kejar macam kanak-kanak riang kat taska.hahaha



video nie plak acara bermain tanglung di Tianjin, China. kalau korang tengok video ni sampai habes korang boleh la nampak muke aku yang Comei kat dalam nie.hahaha. macam budak-budak jek..



tu la aku yang sebenar. manja, mengada dan suke gelak. sekarang aku hilang seme tu jap. tapi takde la hilang sume. maybe part of me. i still wait the other half of me. i noe 1 day i will get it :)

enjoy my video yang entah pape.hahaha

lagi-lagi tentang aku korang boleh la tengok kat CINIE. my YOUTUBE CHANNEL



korang sile hepy tengok azam aku nie yek. aku sedang berusaha untuk membuka padlock kat pintu hati aku nie. almaklumla, kunci die da dibawa lari. spare part lak lupa nak duplicate ari tu. so, macam ni la aku gayanya. usaha ngan bersungguh-sungguh.hehehe





http://www.emocutez.com

8 comments:

maCy said...

kemaen die. ati bebunge. ;p

aLya said...

@ maCy : hope bunga2 hati akan terus berbunga..hikhik

echah mashuri said...

elele...sukaaa la tuuu.eheheheh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear sis.. ur vid tak boleh tgk.. the internet is so freaking slow;(

next time klo dh laju, fifiey tgk okeyy;) semoga terus happy2:)

Solihin Zubir said...

haha.. lawak tgok mamat yg ckp gementar tu..
cam amat bang bang boom pon ade.. eheh..

aLya said...

@ echah mashuri : hikhik :) *blushim*

aLya said...

@ FIFIEY LYCHEE MARATION : no hal la dear.
insyaALLAH.. :)

aLya said...

@ Solihin Zubir : hahaha..die 2 la guy palinh kelakar sepanjang trip.hehe