Monday, May 30, 2011

super duper cute NINA


http://www.emocutez.com

Hai semua

korang pernah jatuh cinta tak? mesti pernah kan. ke selalu?haha. untuk insan yang terlebih kasih sayang macam aku ofkos la selalu jatuh cinta.haha.tapi jangan risau, aku bukan selalu jatuh cinta kat jejaka jongos dari lombok tapi aku selalu jatuh cinta ngan benda atau insan yang comei dan kiut miut. dulu aku pernah cite kat ENTRI INI tentang Kaitlyn Maher, budak cute dalam American got talent kan? now, aku nak kenalkan lagi sorang budak cute miut. NINA!!!. even aku tak bergenang air mata cam aku tengok Kaitlyn, NINA tetap superb!

pernah kenal NINA? for me, she's a super duper cute kid. da la cute, smart plak tu. rasa cam nak terbang ke Jepun sekarang je. ajak Mr Fitz temankan. nak jumpa NINA ngan parents dia. nak peluk cium NINA puas-puas. then, nak minta tips camne nak jaga anak n ajar anak membesar ngan bijak n have good manners.


NINA have a 45- year old american dad n japanese mom. She can speak & understand both language, english n japan. that's make her really special for me. family NINA stay jap Japan. dari apa yang aku baca, mulanya ayah dia upload video kat Youtube sebab nak bagi family dia kat America tengok progress NINA tapi ramai plak yang start subscribe video yang Mr Geof upload sebab suke sangat tengok kerenah NINA.

latest from NINA . feb 2011 :-)
ayah dia mula upload video dari umur NINA 2 tahun till now. sekarang, NINA da pun 5 tahun. macam-macam video n kerenah NINA ada dalam tu. main-main, nangis n macam-macam la. jom kita layan kerenah NINA. ni antara video NINA yang jadi favorite aku :


ni the MOST favorite video yang aku tengok. dalam video ni NINA mintak maaf ngan apa yang jadi. bagi aku la, a 2 year old child, its such a great manner n how she understand everything and her bad. i hope i can have a great daughter one day.hihi. *gelenya pulok!.muahaha*


yang nie plak dia ngadu tak suka main in the mud. comei gile even nangis melalak-lalak.haha.

Rock, Paper, Scissors...SMACK!

the latest video yang aku tengok pagi tadi,
NINA REVEALS THE BOY SHE LIKES!

 cute kan? bijak kan? teringin tak nak ada anak camni? sila daftarkan nama anda dan pasangan anda ke pejabat agama berdekatan. kahwin dan dapatkan anak secara halal supaya anak anda membesar dengan baik dan bijak.hihi. kalau korang nak tengok kerenah NINA lagi banyak, tekan link kat bawah nie.heeeee


okea. berangan sket-sket je kawan-kawan ye.hehe. kembali ke alam nyata plak. aku da nak masuk tido. esok da drive sendiri pergi kerja. doakan keselamatan kita semua ya. esok aku akan start ke MSET cawangan Pulau Duyung untuk belajar design kapal kat sana. wish me luck kat tempat baru ya! tak lama pun seminggu je.hikhik :-)


http://www.emocutez.com

10 comments:

HonEyBuNNy said...

NIna...nak jugak anak seperti nina..tapi kena sabar dulu la...heheh

good luck alya kat tempat baru...;-)

ehem3...dilema apa pulak neh alya...jeng3....;-)

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : takpe ila..sbar sket je lg..da tak lama dah..hhe

thanx my dear :)

jeng..jeng..jeng..haha..rahsia..rahsia..haha

bunga said...

comel kan..xdapat tengok la..sbb mmg dah kenablock..heee

aLya maNip said...

@ bunga : ayookk..apa bunga wat sampai kene block?hihi

zacky ~786~ said...

alaaa cumel laa ini nina. .~

aLya maNip said...

@ zacky ~786~ : cute kan..hihi

wahida said...

alahai comelnya...kat opis kena block la video...huhu...

apa benda yg ko nak tapi mr. fitz tak nak? huhu...

Sunah Mohammad said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nina ni yang pernah jadi doktor untuk ayah dia tu eks...ade video kat youtube gak.. comey.. hehehhehe

aLya maNip said...

@ sys wahida : cepat kak..akak balik bkak kat umah plak..hahaha

dia tanak bertunang..hahaha..kesian x kat sy kak...huhu

aLya maNip said...

@ Sunah Mohammad : yup2..comei kan..lau kat youtube leh tgok progress dia dr kecik smp 5 taun..comei gila..hihi