Friday, May 27, 2011

aktiviti untuk menghilangkan bosan di pejabat versi ALYA

http://www.emocutez.com

Hai semua

macam yang korang semua tahu, (aku rasa la kan.muahaha) aku kan tengah praktikal. aku plak duk kat pejabat. bila lunch baru aku turun jumpa geng-geng yang duk kat bengkel. masa tu la baru nak dengar cite diorang tido la, maen game la, online la n macam-macam la. okea! seyes jeles. bila ada kerja kat pejabat okea la tapi bila takde kerja, sangat-sangat la bosan.

JADI, untuk menghilangkan rasa bosan yang mencengkam dan menghimpit jiwa tu, aku pun dengan rasa tak malunya buat kerja-kerja yang menghasilkan something cam kat bawah nie.hehe

lepas da boring tayang muka. photoshoot diteruskan lagi dengan menjadi model botol air ladybird ku..haha..ko ade??? non-ado derr..hahaha..botol air pun rembat lam kabinet kat dapur. aku rasa mama memang beli untuk aku. takkan la mama nak simpan untuk baby baru plak..cucu lambat lagi.muahaha..

okea! sudah tayangan amal untuk hari ini.haha. takde keje lam pejabat, camni la jadinya. so, korang ade pape cadangan untuk aku teruskan hari-hari ku masa intern untuk 8 minggu akan datang?. sila kongsikan cadangan anda ye. kasihanilah saya ini.kuikuikui..

LOVENOTE : tak sabar rasanya nak habiskan intern. nikmati hari-hari kat rumah. spend my day with my family n frenz. 8 more weeks 2 go.. :-)
http://www.emocutez.com

8 comments:

HonEyBuNNy said...

aloooo...comeiinya alya...

kalau bosan macam2 leh ajdi kan...ila pun suka tangkap gambar di kala bosan..ehheheh

sweet la semua muka2 tu...hehe..

dylli said...

laaaaaaah. macam senang pulak praktikal ni ye? HAHA..

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : haha..ni jarang2 berlaku kat alya la ila..haha..lau amek gmbr ade pekdah takpe hak..hihi

aLya maNip said...

@ dylli : haha..stakat ni memg senang pon..hihi

MamAL said...

uit hang pakai baju utm jea kew???

aku ari2 kene jadi maskot digi.. ahhahaha.....

t maybe ahad aku trun kerteh..

Solihin Zubir said...

kasi no phone boss.. nk report.. haha..

aLya maNip said...

@ mAMal : tu je baju yg ade bro..haha..cian x aku?
lgpun. seme pkai baju cmpany n budak2 LI dia x bg baju tu..sob..sob :(

aLya maNip said...

@ Solihin Zubir : jangan..jangan..hahaha..tapi kan, sembang pasal movie pon ngan bos..hihi