Tuesday, May 10, 2011

tak tahu nak letak tajuk apa :-)

http://www.emocutez.com

Hai semua

mesti korang semua duk berjimba-jimba kat umah da kan? seyes jeles okea. aku gak la duk bertapa kat bumi bertuah UTM ni. mengadap movie buku untuk paper terakhir control engineering, pagi esok.hihi.

sekarang da boleh gelak sket. exam da nak abes. nanti turn aku plak apdet status kat facebook  
"finally, i'm home * status diapdet dari atas katil sendiri..hihihi ". oh, heaven!!!
okea, sudah2 la berangan kan. sket je. banyak lagi benda nak kene fikir.


current situation
  • esok exam ade 4 soklan. ade 2 soklan lagi yang still tak khatam topiknya.
  • i've sore throat. suara pon da cam tanak kuar.sob..sob :"(
  • barang-barang nak balik umah tak kemas lagi. barang yang nak tinggal pon belum masuk dalam stor lagi.


kalau ikutkan, banyak gak lagi keje tak setel. lepas exam esok aku nak pergi merempat kat Fakulti untuk setelkan pasal pilih tajuk ngan lecturer untuk Final Year Project. uuuuu..nebes mak yu bila cakap sal FYP. da rasa cam nak grad sekarang je.muahaha. tu belum agi cakap sal nak internship next week. lagi rasa cam nak luruh jantung aku.hihi

okea. stop melalut bagai. jom sambung study tapi kan, seyes la. hati da kat umah la. lagi la rasa kurang mood nak exam bila badan tak berapa sihat.huhu. lambatnya hari jumaat. nak sampai umah. nak melepak n makan makanan yang best2 kat umah.

satu lagi kan, aku rasa momentum blogging aku da kurang sekarang. BW pon da jarang sket. memang mood final exam abes la kali nie. hihi. mana taknye, setiap kali baru nak online n maen-maen sket da kene ugut.haha. okea. wish me luck for my very last paper for this semester!!!

LOVENOTE : hidup ni tak selalu indah. hidup gak tak selalu sihat. bersyukurlah bila dikurniakan nikmat kesihatan kerana bila sakit baru kita tahu betapa berharganya nikmat sihat tu.

http://www.emocutez.com

8 comments:

HonEyBuNNy said...

sabar yer..

asyik teringat rumah ja tu...hehe...time exam mmg macam2 dugaan ada kan..hehe...

all the best...;_)

mie said...

relax, gud luck...
moga dipermudahkan segalanya..
eheheheeee

bunga said...

bunga paham cym..hehehe..

pe pom bunga sentiasa rindukan korang..ehhehee

Dye Kronniesar said...

takper takper..tak lame g tuuuu boleh apdet status gitue.weeee.bestnyerrr cuti 4 bulannn!jeles taooo. :((

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : yeaayyy!! da abes da..esok da bleh balik..hihi

aLya maNip said...

@ mie : alhamdulillah..seme da setel.. :)

aLya maNip said...

@ bunga : rindu bunga jugak..da jarang nmpak bunga skrg :)

aLya maNip said...

@ Dye Kronniesar : hihi..jngan jeles..nnt de masa free dtg la tganu. tak pon lau pi klntan, singgah ye..alya bwak pi jalan2..hehe