Wednesday, December 01, 2010

exam lukis pokok + bunge ??

http://www.emocutez.com



ALHAMDULILLAH, selesai suda final exam aku. skunk aku da boleh ENJOY!!! 

senanye, takdela bleh enjoy sangat sebab aku da kene stat fokus on finding sponsorship untuk gie Beijing next 2 weeks. tapi da tak sampai 2 minggu da. kiteorang akan gie 12.dec till 19.dec for UTM Global Outreach Programme.segala detail bout da jernie aku akan apdet lepas2 nie la. cost for each person around 3k. UTM da sponsor 1K, so kiteorang kene cari lagi 2K untuk setiap orang. lam mase seminggu lebeh nie memang kene pulun abes2 la..huhuhu


ok, nak cite sket sal last paper tadi. paper Productivity & Quality Engineering. ade 5 soklan n kene jawab seme. aku stuck kat soklan no.4.. seingat aku cam aku memang tak setadi langsong chapter 2. mase tengok past year takde lak soklan seumpama tu..alih2 kuar soklan 2..ceeiittt!!

memang gelabah ayam la aku..termenung je last2 tu. bile lagi setengah jam tinggal, aku pon stat la lukis2 pokok + bunga. da la mase exam aku duk paling depan. tengah2 aku khusyuk lukis pokok aku, tibe aku rase ade sepasang kaki depan aku n tak gerak2. statik. rupe2nye, lecturer aku duk tengok aku melukis..hahahahaha
malu weyhh!!!! da taon 3 da. blur lam exam lukis pokok bunge..muahahaha


haa..aku baru je lepas kemas beg nak balik. bas aku kul 10am nanti. ingatkan nak bawak balik beg kecik jek. bile da susun2 baju cam banyak plak. so, kene wat balik beg besar gak. lagipon, aku nak wat balik baju kurung kat umah sket..hehehe
banyak sangat baju kurung aku kat sini tapi tak pakai sangat. rotate satu sem (pakai sekali seminggu n setiap baju pakai sekali jek) pon still ade baju yang tak penah pakai. seyes banyak..almaklumla, aku kan pOmpoan melayu terakhir. kene la pakai baju kurung banyak2..hahaha


arinie aku still tak sempat nak BW sebab tak cukup mase. petang semalam pon de miting GOP after exam. balik bilik, kemas bilik n barang2 nak balik.




ok2.. aku nak rehatkan minda jap. mungkin BW tanpa jejak..hehehe
sampai kat umah malam esok aku BW kat belog korang ea..seyes aku tak sempat. seme bende terkejar2..huhu
*doakan perjalanan aku selamat sampai ke tengganu :-)
k la..
daaa :-)
http://www.emocutez.com

4 comments:

zacky ~786~ said...

ekekekee..` sempat pokok lg erkk.! cmno laa rupanya agaknye.. huhu..

Enjoyy..!

Aisyah AR said...

everything will be great la yank!!! keep it up aiit!!!

aLya said...

@ zacky ~786~ : hahaha..taw xpe..2 la namenye kebeleran mase exam..

thanx

aLya said...

@ Aisyah AR : thanx dear.. insyaALLAH