Thursday, December 23, 2010

kepergianku sekali lagi

http://www.emocutez.com
lately nie aku sangat mals nak apdet belog. korang perasan tak? hahaha
mesti tak kan? takpela. nak majok jap..

************************************************************************

okea..da abes majuk da..hahaha

senanye aku bukan malas nak apdet tapi tak cukup mase. banyak bende yang perlukan perhatian aku. i juz finished writing my report, to be exaxt our report yang kene submit kat fakulti. sebelum fly ke beijing ari tu takde la banyak sangat pon keje aku. juz wat minit mesyuarat and survey pape yang patot. bile da balik nie banyak la kejenye.
mule2, kiteorang da decide nak submit report next sem tapi bile aku sampai kat umah semalam, pengarah program tepon curuh ciapkan gak report. kene submit gak.huhuhu
terpaksala aku perah keringat tenaga untuk wat report tu. 
ALHAMDULILLAH, siap pon report tu. esok, kawan aku akan submit kat fakulti.

kalau ikotkan hati sekarang gak aku nak apdet tentang seme yang terjadi along the trip tapi seme gambar yang ade ngan aku tak lengkap. mase kat sane aku tak bawak lappy, so setiap ari aku transfer gambar yang lam camera aku kat laptop kawan aku. bile nak balik umah, aku sempat amek sket je gambar ngan die. terpaksela aku tunggu next sem sebab seme gambar dan video sepanjang kat sane akan letak lam cd. so, korang pon kene la tunggu. tu pon kalau korang nak bace la kan.hehe

oh ye, lupe nak gitaw, aku da pon selamat sampai kat umah petang semalam. pagi esok lak aku follow my family ke melaka. my dad ade miting kat sane. senanye, miting juz setengah jam n its more 2 family day. tahun lepas miting + family day ahli majlis daerah wat kat langkawi. taon nie plak wat kat melaka n kL. lam jadual yang abah gitaw, nanti bleh naek Melaka river cruise. da la mase tu beday abang.
*napela abang selalu be a lucky guy. lau beday die je mesti ade sumthing special. lau beday aku lak mesti taim aku kat skul or u.sob..sob..sob :"(

btw, aku harap sangat trip nie akan wat aku lupe everything dat stuck in my head. balik je dari Beijing aku kene face macam-macam plak yang jadi lam idop aku. hope hati aku makin kuat untuk hadapi ujian-ujian mendatang. 
tabahlah wahai hati. cukupla kamu menangis. sampai masa, moge akan ade satu hati yang akan memahami kamu dan bersedia bersama kamu keakhirnya. insyaALLAH. aamin~

muke baru bangon tido lam flight. saje nak tempek kat sinie.:)

okea-okea. sudah selesai dengan merapu merapek.
mahu tido suda.
nite2.
daaa :)

http://www.emocutez.com



2 comments:

Whoopz said...

Tgh tunggu entry made in china.. Heheh..

aLya said...

lagi seminggu la whoopz..baru leh publish ngan lengkap..hehehe