Saturday, December 04, 2010

award!!!

http://www.emocutez.com



senanye aku tak sempat agie BW 2k arinie.ngeeee
aku juz bace jek dulu jejak-jejak yang korang tinggal kat shOutbox aku. 
sowie la. arinie agak kelam kabut sket..huhu
jengah-jengah tadi, terperasan lak satu jejak yang ditinggalkan oleh 
Dayang Khairunnisa a.k.a my seniOr kat uTm tapi kami tak satu fakulti. 
kami satu kolej kediaman je.hehe
dayang awardkan aku satu award. *betol ke ayat camtu??hahaha"


bile da dapat award, kene la jawab segala soklan moklan yang ditanye kan???ngeeeee

jom cekit de aut pe soklan yang dinye n ape lak jawapan artis aku..hahahaha

i)/http://d-kronniesar.blogspot.com/ (pemberi award) di mata korang.jawapan jujur.

aku panggil dayang. simple n hepy go lucky person. caring pon iye jugak. 
die ade ngan aku mase aku down dulu. seorang penasihat yang baek. 
phd student in utm. pandai n baek. sayang ridhuan sangat2..
n nak wish bothe of them hepy..*tetibe lak nak wish..hahaha

ii)nama blog korang n kenape letak nama tu.

http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/
kenape?

aleeya - name aku tapi ejaan laen dari name asal. aku suke eja macam tu.hehe
24 - my beday.. 2nd April
fairytaleprincess - aku sangat2 suke disney princess. comei, cantik, ayu n seme-semela tapi diorang juz a fairytale. dats why, aku letak fairytaleprincess

iii)5 perkara yang disukai

- tido
- lepak
- bergayut tepon
- nanges
- karOk



iv)5 perkara yg dibenci

- liar
- hipokrit
- berlagak
- kotor
- curang

skunk, aku nak tagged 5 orang untuk award nie..hehehe




http://www.emocutez.com




6 comments:

maCy said...

weeee. name ade! thx dear :)

aLya said...

@ maCy : welkam syg :-)

ladymimie said...

syg.thnxx tp da dot before ni :)

Ajie Mohd Tahir said...

kak alya!thankx.hehee
ni pulak awrd utk k alya.
http://redspyder128.blogspot.com/2010/12/this-award-goes-to.html

aLya said...

@ mimie : no biggie babe :-)

aLya said...

@ Ajie : thand dear.. nnt k.alya amek ea..