Monday, November 29, 2010

Klik1malaysia jOm!!!

http://www.emocutez.com

apdet ini dibuat laju2 sebab aku tak setadi lagi. esok aku ade paper kul 2.30pm. Productivity & Quality Engineering. my last paper for diz semester. then, terus balik umah..ngeeee

aku juz nak gitaw yang aku da daftar belog aku kat Klik1Malaysia.com
nampak tak banner die da ade kat belog aku.hehehe


senanye,aku jupe web nie lepas terbace status k.intannurulfateha kat fesbuk..hehehe
credit 2 k.intan :-)

jom kawan2, ramai2 kite daftar belog kite kat sane. same eratkan silaturrahim and kenal2 sesame blogger. pape maklumat tentang web ni, korang leh la gie terjah sane :-)

 okeh..sudaa mau setadi.  

*btw,aku ngah cOunting days waiting for my baby boo 2 come 2 johor next week, kalau takde aral n ngah wat persiapan untuk ke Beijing lagi 2 minggu.


http://www.emocutez.com

6 comments:

Whoopz said...

Nanti jgn lupa taruk gambo baby b0o kat cni.. Heheh.. N gud luck with ur papers..

maCy said...

hoyeh! ganbatte k ;D

Anna Boleyn said...

yep yep nak daftar da semalam ntah cme terlupa..kuikui

aLya said...

@ Whoopz : gambar baby boo xleh janji..hahaha
lau letak pon kene sensored..ngeee..
btw, thanx..da setel last aper td..hhee

aLya said...

@ maCy : thanx maCy :-)

aLya said...

@ Anna Boleyn : jom2..kite same2 wat meriah agie web nie..hehe