Monday, November 22, 2010

doakan aku cepat sembuh :)

http://www.emocutez.com

sorry sangat2 sebab aku skunk jarang apdet belog n jenjalan kat belog korang. jarang tinggal jejak n komen2 lagi. senanye, aku ade satu penyakit.. bende nie baru agie menyerang aku. 

maybe lepas allergic aku da kurang, penyakit nie plak menyusul. nak wat cmne kan. ujian..huhu
aku baru je disahkan menghidap penyakit MALAS..miahahaha

seyes wei. sket pon aku tak tipu. skarang nie memang malas giler. korang doakan la aku cepat sembuh yek. aku wat entri nie pon sebab nak amek mood before study n nak gitaw beberape pkare yang tak brape penting..hahaha
tue pon lau korang nak taw kan..hehehe

- aku baru jek sampai kat utm. xde la baru sangat, magrib tadi. sampai jek terus "gomol" bebear. rindu sangat2. seminggu tak jupe. sepanjang seminggu die dijage oleh mummy n mama die iaitu aena n ana. bile aku sampai n tengok bebear, kesian pon de gak.betol ana cakap, bebear cam anak takde mak. selekeh + comot..hahahaha

- spend time ngan aena mase dinner sbb seminggu tak jupe , so sangatla banyak setori2 yang agak hot untuk dishare. tapi da tak hot sangat da. da suam da.ngeeee.. we need each other. sebenarnye sesi approving partner. sape yg die pilih kene aku approve baru bleh teruskan ke next stage n aku pon camtu..hahaha

- aku balik umah seminggu, bercuti ngan bahagianya tanpa ingat buku..aku nye paper solid II rabu nie, harap2 aku sempat abeskan soklan past year. aku da takmo repeat da. stakat nie, rekod untuk solid II, ade student amek paper nie 7 kali..ohh, pelizzz..janganla aku ikot jejak langkah camtu..huhu
aku nak grad on time.. :)
- skarang aku da nak stat fokus on study n my final again. aku takkan bw sampai aku betol2 ade mase free. maaf sangat2 kat sume yang datang lawat aku tapi kunjungan korang tak berbalas. nanti bile aku da betol2 free aku akan lawat belog comei korang ea..insyaALLAH. seyes rindu nak bace setori2 bez kat belog korang tapi lau nak gie bace lam rush cam tak bez gak. tak de feel..huhu

ok la..da takde kot nak gitaw. bile agie aku nak updet belog pon aku tak sure..huhu
papepon, korang doakan kejayaan aku ea. 
daaa :)

* kali pertame raye tanpe gambar sebab takde mood nak bergambar. raye pon takde sape sangat taon nie. huhu. so, aku takde latest pic yang aku nak wat tayangan kat belog.hahaha nanti aku da ade mood aku amek la pic. btw, i oredy loss 8 kg..hahahaha. wish me luck tok teroskan diet aku..miahahahaha
http://www.emocutez.com

8 comments:

zacky ~786~ said...

Gud luck !!

MingMing said...

cepat2la sembuh ye.. makan ubat jumpe doktor.. i dulu pun sakit ni jugak.. sekarang dah cuti so dah ok sikitla.. haha.. u tak hbs final lagi dear? gudluck k?

Ajie Mohd Tahir said...

hehe..all da best.

kem slm en kwn.hahaha.slmt brbhagia!
^^

Whoopz said...

Sudah ada en kawan? Bgs2.. Lps ni xnak sedih2 lg..

aLya said...

@ zacky ~786~ : tenkayu :)

aLya said...

@ MingMing : payah la nak cari ubat nie dear..hahaha
btw, thanx..ade ag 3 paper nk kene jawab..ngeee

aLya said...

@ Ajie : thanx dear..nnt k.alya sampaikan salam..hehe

aLya said...

@ Whoopz : yup2..hehe
insyaALLAH..lepas nie da x seeh2 lagi da..hehe