Thursday, March 08, 2012

while i'm gone :)

http://www.emocutez.com
Hai semua

i type....

till half of the story i wanna share with my readers..

then..

"SAVE AS DRAFT"

korang taw tak, aku teringin sangat nak setia kat bloggy macam masa mula-mula start blogging tapi tak sangka plak semester 8 tak macam sem-sem sebelum ni. banyak gila benda nak kene fikir n buat. minggu ni pun da minggu ketiga n that's mean aku ada masa lebeh kurang lagi 10 minggu untuk siapkan PSM which will be a "report" that shown what i'd learned in 4 years :)

 while i figure out how i gonna manage my life for the rest of this semester, u can enjoy this MV. anyway, this is the second song from Beast i'd fall for after "Fiction".

lets watch the official MV of Bad Girl from Beast :)


LOVENOTE :seminggu aku hold bayar broadband sebab aku guna duit abah bagi untuk bayar broadband buat belanja.haha. n i figure out a strange thing bout myself, i'm not missing my facebook at all sedangkan selama ni kalau tak tengok facebook sehari mesti tak senang hati. ngeee :)

http://www.emocutez.com
 

2 comments:

yad'z said...

beast ><

teha said...

hoho.. peminat beast ea.. hee :)