Tuesday, March 13, 2012

Johor Premium Outlet & CS

http://www.emocutez.com 
Hai semua

weekend already end and its mean back to normal.pergi kelas, salin nota, revise*kalau rajin.hihi. memandangkan aku suka ceritakan benda basi, so terima je la tapi takdela basi sangat. baru 2 hari lepas.

hari sabtu lepas, aku, miza, pikah n ayu pegi Johor Premium Outlet. for the first time hokeyy!. gila ketinggalan kami semua. awal pagi kami da pergi. abes seme orang kamo col mintak direction. haha. JPO tu takdela jauh sangat dari UTM. around 20minit kot.

plan asal kami nak pergi 2 kereta. satu kereta agi Yunie ngan Gg tapi memandangkan pagi tu lost contact, so kami gerak dulu. lagipun Yunie ngan Gg da pergi sebelumnya. so kami assume Yunie nak pergi jap je. rupanya Yunie plan nak pergi lepas lunch. so, keadaan tu cam kami abandon Yunie.

seyes bersalah gile masa kat JPO. tapi kami semua bernasib baik sebab ade sorang kawan yang bernama AYUNIE. dia sedih kejap je, then cool. lepas tu siap pergi Tune ag tanyakan trip ke singapore yang dalam plan kami.

to my dear Yunie : "kami seme nak mintak maaf. tade niat nak tinggal ko ngan Gg. tobat laen kali kami tak buat lagi"ngeee

sambung cerita JPO. its ohsemm!!!. memang banyak barang branded yang boleh buat cuci mata n tingkatkan daya angan-angan remaja perempuan.haha. boleh dikatakan semua kedai kami masuk tapi kami shopping kat certain kedai yang ade sale je. almaklumlah, duit pun pinjaman PTPTN n PAMA. takkan nak lebeh-lebeh. tunggu da kerja baru boleh macam-macam guna duit sendiri.ngeeee

 lepas pergi JPO kami gerak ke CS plak. nak cari kasut sebab kat JPO tak banyak choice. yelah, nak kasut nak pergi kelas je pun.hihi

lepas seharian ronda bandar JB, nilah hasilnya...

yeayyy!!!! da sampai JPO

dunno what's got into me wearing the glasses n bought it!!

take 5!!!

AYU n PIKAH

MIZA n ME


heading back to UTM :)
 da tengok muka kami, aku nak menggedik wat tayangan ape yang aku beli plak.hahaha

2 for my brother :)

3 for me :)

blurr coz i dunno why i bought this.haha

da pakai pergi kelas tadi.hiiii
LOVENOTE : i typed this entry as fast as i can so i can get my sleep for a better day tomorrow, INSYAALLAH. class at 8am till 4pm n i will be back home with miza tonight :)

http://www.emocutez.com

8 comments:

Juliet_iRa~" said...

wahh sakan nya berjalan alya!heee

akk xpnh g JPO ni..heee

;p

yunie said...

aku sudah biasa ditinggalkan.. ecehh.. hahaha.. no hal la.. bese la drama pagi aku mmg slalu cmtu.. :p

ciEk NiENa said...

wah, bestnya g jalan2.. dah lama xkeluar.. huhuhu..

mie said...

wow!!
gurls out....
heheeee

yad'z said...

shopping sakan naaa. hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh....ila xsempat nak shopping,

banyak beli dear...ehhehe

lynda salim said...

wahhh .. nice trip . girls like doing this . and im not in exception !! lol :D

Liza Razak said...

teringin nak pegi JPO kalau pegi johor nanti..boleh shopping byk2 :)