Monday, January 30, 2012

i getting married on 2015

http://www.emocutez.com 
Hai semua

today, i would like to announce bout my wedding. i will get married on 2015 with "V" which i dunno who and from this marriage, we will "make" 4 babies.haha. anyway, this is the detail bout my marriage.


how i figured ot bout this???

there "was" an application on fb n i play-play with that application. juz now, i try to find the link n paste it here n its already gone.haha. ntah pape aku cakap. harap kome-kome paham la ye. tapi seyes taw, aku da tak jumpa application tu. da kene delete kot.huhu

btw, benda ni juz main-main je tapi kalau betul aku kawin 2015, agak kesian la.huhu. yelah, masa tu da 26. agak "matured" da masa tu.haha. takpelah, nanti aku usahakan cari sorang bakal suami. kenal je aku terus ajak kawen.haha. macam Ally Iskandar. dia memang kenal Farah Lee ngan niat untuk kawen n Allah makbulkan doa dia.

lagipun, kalau kita betul-betul niat untuk berkahwin n mengelakkan maksiat, doalah pada ALLAH,  InsyaAllah, DIA akan makbulkan doa kita :)

LOVENOTE : aku still tak dapat nak pikir sape-sape yang aku kenal yang nama dia start ngan V. huhu
http://www.emocutez.com

18 comments:

ctm said...

alaa. baru nk try gune application tu :/

bunga said...

ok pe 26 kawin..hehe..bunga pun 26 baru kawin..hwhwhw...

betul..suka cara ally tu..eee

teha said...

ssh tu nak carik lelaki yg mule dgn hurul v.. hehe

wahida said...

ekekek...tak ramai manusia nama dia start ngan v...aku pun blur mikir ni ha...kehkeh...

sergeant keroro said...

untuk orang yang tak kenal la tu, hehe.

p/s : tak try tanye service provider?

aLya maNip said...

@ ctm : kene play ngan application laen la nmpknye..hihi

aLya maNip said...

@ bunga : ok la..alya amek berkat bunga la..hihi

aLya maNip said...

@ teha : betul tu..huhu

aLya maNip said...

@ k.wahida : taw xpe..nnt nak kene wat list..hihi

aLya maNip said...

@ sergeant keroro : betul la agaknye tu..

da tnye.. dia ckap xde pblem..huhu

Fee dAs said...

Marriage tip : Run finger through his hair.
cmne la kalau si V tu botak. kne bli kn wig utk die la. haha

hajarnordin said...

haha nak kahwin. ajak lah followers datang ek xD

ILA HonEyBuNNy said...

V?? jeng3...kita tunggu dan lihat..heheh

skrg ramai bercinta kejap terus kawin...ala2 cinta lepas kawin..ehehhe

aLya maNip said...

@ Fee dAs : mak aii..jgan ar ckap camtu..nebes tibe2..haha

aLya maNip said...

@ hajarnordin : insyaAllah :)

aLya maNip said...

@ ILA HonEyBuNNy : taw xpe..nak kene kenal2 je..pastu terus kawen.hehe

Kazen said...

heyyy its is good to have dreams like that...kalu minat wat business jom laa jd bussiness partner sy....kalu dup area melaka/kl leh laa jmpe sy citer....:) kalu minat ckp laaa

Latest Post | Video Sunday 12 !!

Juliet_iRa~" said...

blom jumpa lagi si dia huruf V tu..heeee