Monday, January 16, 2012

home sweet home & i'm back

http://www.emocutez.com 
Hai semua

tengok tajuk pun konfem da taw yang aku da pun selamat sampai kat umah. da 2 hari da pun tapi malas ag nak mengapdet blog. seyes lately ni aku jarang apdet blog. seminggu sekali pun agak susah nak tengok muka aku. final kali ni betul-betul menguji aku. da takut da nak main-main.huhu
dengan kembalinya aku kat umah yang indah lagi best ni, maka aku pun akan kembali aktif mengapdet blog termasuk apdet cerita tahun lepas yang belum sempat nak cerita. takpe kan?hehe. lagipun, blog kan tempat aku nak mencatat kenangan, semestinya kene tulis.hihi. takde benda sangat nak tulis untuk permulaan kembali daripada cuti ni.

bila da kat umah ni, internet pun laju, so, malam ni aku akan mulakan menjelajah, menfollow dan mengomen entri korang seme. tunggu kedatangan aku ye :)

LOVENOTE : cuti semester sebulan ni banyak program yang da dirancang. ada masa aku apdet semua tu ye :)

http://www.emocutez.com

8 comments:

Tuan Cimot said...

wah, dah sampai rumah ni..ni bru je hbis exam hari ni..hoho

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

selamat menghapdate =)

Juliet_iRa~" said...

slmt bercuti la yea..hee ;p

teha said...

hapdate , hapdate lagii :)

aLya maNip said...

@ Tuan Cimot : waaa...seronok..nnt bleh balik umah gak

aLya maNip said...

@ Khumaera Ismail aka Mariam Ismail : mekaseh sys :)

aLya maNip said...

@ Juliet_iRa~" : mekaseh dear :)

aLya maNip said...

@ teha : nnt jgan jenuh bace plak.hihi