Tuesday, April 26, 2011

F.I.N.A.L E.X.A.M

http://www.emocutez.com

Hai Semua

this will be the last post before aku menurunkan momentum berblogging.hihi. aku da sangat-sangat tak cukup masa sekarang. terlalu banyak benda yang perlukan komitmen. yang terdekat semestinya my final exam kan. kalau ada kelapangan baru la aku akan apdet belog n jejak belog korang semua. kalau tak memang aku akan tinggal belog ni bersawang je untuk beberapa minggu. erk, mungkin 2 minggu je.hehe

jadual final exam sem ni agak best + kelam kabut jugak la. sebab untuk pertama kalinya aku ada 2 paper dalam satu hari. da la kedua-dua paper tu paper core subject which is 3 credit hours n kalau failed bakal buatkan aku extend semester.sob..sob..:( hope dipermudahkan segala urusan kali ni. 

My Final Exam Schedule
27 April 2011
Writing for specific purpose
29 April 2011
Solid II
Engineering Economy
5 Mei 2011
Deterministic Operation Research (DOR)
7 Mei 2011
Advanced Quality
11 Mei 2011
Control Engineering


kawan-kawan, sama -sama kita doakan kejayaan kita semua ya. INSYAALLAH, ALLAH beri ganjaran setimpal ngan apa yang kita usahakan dan ALLAH takkan pernah mensia-siakan doa hambaNYA :)


oh ya!, dalam kekalutan tadi sempat lagi aku BW n jumpa satu entri best kat belog HoNeYBuNNY. ringkas dan mungkin semua da biasa dengar tapi aku tetap suka. JANGAN TINGGALKAN ORANG YANG MASIH MENYANYANGI ANDA :-)

LOVENOTE : aku da pon activate balik my facebook. aku tak tahu nape. deactivate pon tak tenang gak jiwa aku. aku tak tahu apa yang aku tunggu senanye..sob..sob.. :( banyak sangat hal yang terjadi yang mengganggu ketenteraman jiwa aku. aku betul-betul perlukan ketenangan untuk kali ni. Wish me luck ya!!! 
http://www.emocutez.com

10 comments:

HonEyBuNNy said...

good luck...

wah2..leh idop ka tanpa Fb?hehe...

xpa...fokus pada exam dulu k....study rajin2...

~n.u.r.a.i.n~ said...

gud luck 4 ur final exam..aja2 fighting!..:)..do da best ok!

maCy said...

all d best alya. fight-oh!

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : mekaseh dear!!

haha..tu la pasal..ngah tahan godaan la ni..hihi

aLya maNip said...

@ ~n.u.r.a.i.n~ : mekaseh ain!!

aLya maNip said...

@ maCy : thanx maCy cyg!!!

HonEyBuNNy said...

sama2 kasih...;-)

amacam exam?hehe..harine kan...

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : hihi

alhamdulillah, okea..hehe

btw, alya x tahan pun godaan. da activate blik da fb..hihi

Hasrol Nizam said...

gudluck. all the best :D

aLya maNip said...

@ Hasrol Nizam : mekaseh :)