Monday, April 25, 2011

UTM Bloggers- The very first gathering

http://www.emocutez.com

Hai Semua

korang perasan tak lately ni aku suke taip entri panjang-panjang. seyes panjang. kadang-kadang aku pun tak faham ape aku duk mengarut tu. huhu. so, aku da buat azam baru untuk kurangkan taip mengarut-mengarut n taip apa yang penting je.hehe. so, jom kita mulakan azam baru tu ngan entri ni.  hari ni less word, more pixies. boleh ka??? hehe.

last 2 days (23.April.2011)  kan UTM BLOGGER ade gathering kat Tasik Ilmu. antara yang terlibat menghavockan petang tu adalah :

 sesi petang tu dimulakan dengan taaruf, berkenalan. kemudia bertukar pendapat mengenai dunia blogging n sharing some information. banyak gak la ilmu yang aku dapat kutip daripada otai-otai yang da lama. antara ilmu yang boleh aku kongsikan adalah NABIL kongsikan camne nak check page rank. nak taw camne? boleh terjah belog ECAH DENAN. dia ada watkan entri untuk check page rank.hehe

haa, semalam kan aku ada cakap yang aku tunggu kawan-kawan upload pixies baru aku nak apdet. so, nie la antara moment-moment yang sempat  di capture petang tu. Credit to HIDAYAH









itu je la yang terjadi sepanjang pertemuan pertama UTM bloggers. INSYAALLAH, kalau ada kesempatan dengarnya akan diadakan satu lagi gathering sebelum habes sem nie.hehe

terima kasih semua kawan-kawan. untuk ukhuwah dan perkongsian :-)

"ukhuwah itu indah"

LOVENOTE : TERHARU sangat-sangat. lately ni ramai plak kawan-kawan text aku n message kat facebook tanya yang aku okea ke tak. mungkin terbaca kat belog ni kot sebab aku da kurang post emo-emo kat facebook cam dulu..ngeee. 
kawan-kawan yang aku sayang, i really-really appreciate that. jangan risaukan aku. ALHAMDULILLAH, aku okea je. mungkin kecelaruan yang sedikit lately ni nampakkan aku cam tak okea tapi jangan risau. aku makin kuat. maaf juga sebab aku belum bersedia untuk berkongsi cam dulu tapi aku tak serapuh dulu. aku baik-baik je. doakan final aku ye :-)

http://www.emocutez.com

18 comments:

Ecah Ecot said...

nk mntak gambo ni sume kt sape ek??best gak kalo ade gath lg b4 abes sem.hehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

uishhh jelesnya tgk pi gathering~

wahida said...

wow!! bestnya buat gathering...ada yg otai tu..

shahsyaz said...

urrggghhhhhhhh
x dpt nk join!!!!!!!!

aLya maNip said...

@ Ecah Ecot : alya copy kat belog Hidayah..ngan keizinan beliau..hehe
ecah try la tgok sana :)

aLya maNip said...

@ AMIRA ATIYA MYRA_ZOE : seronok2..dapat kenal ramai kawan..hihi

aLya maNip said...

@ sys wahida : best sys..nnt sys kene terai gak..hehe

aLya maNip said...

@ shahsyaz : takpe dear..meybe next time..hehe

maCy said...

bila kita nak jumpa pulak alya? ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak alyaaa!! apa khabarr???
alahaii lama dh tak skodeng2 n blogwalkingg..wuwuwuwuw....ada je halangann..
rinduu kak alya!

aLya maNip said...

@ maCy : tu la..teringin sngat jupe maCy in person..hehe

bila la agaknya boleh jupa maCy..

aLya maNip said...

@ FIFIEY LYCHEE MARATION : fifiey!!!
alhamdulillah..sihat skrg..tengah final.. rindu sangat2 ngan fifiey gak..belog ngan fb dua2 diam je kan..lama plak tu fifiey ilang..hehe

Solihin Zubir said...

ok.. sy bukan budak UTM.. hehehe..

aLya maNip said...

@ Solihin Zubir : ala..tapi dak slalu join gathering kan..hihi

HonEyBuNNy said...

meriahnya...

ramai jugak yg g yer...

good luck 4 final yer...

jangan moody2 lagi tau...

senyum...:_0

IQ = Iez Qis said...

menarik! laen kli IQ join lak~ huhu

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : tu la..x sgka leh jupe seme..hehe

thanx dear..insyaALLAH..ta sedey2 da.hehe

aLya maNip said...

@ IQ = Iez Qis : jom2..hehe :)