Friday, May 25, 2012

Industrial Engineering Club Dinner 2012

http://www.emocutez.com
Hai semua

 

 dalam sesak-sesak ngan PSM pon sempat agi aku nak apdet baby belog.hihi. mungkin aku tak mampu nak merapu panjang-panjang tapi aku nak tempek banyak-banyak.hihi. almaklumlah, dinner yang lepas was the last IEC dinner as SMI student for us n ni gak dinner IEC yang ketiga sepanjang aku kat UTM. mase tahun 1 takde IEC dinner sebab mase tu IEC takde pon lagi. still dalam ketas kerja untuk ditubuhkan. :-)

Date : 5 April 2012
Venue : Tera-Thai Restaurant JB
Theme : Smart & Elegance

kami semua gerak dari UTM ke Tera Thai Restaurant by 19 cars. sampai je terus opening, makan, persembahan n penyampaian anugerah. malam tu ade nyanyian dari pelajar tahun 1 secara acoustic n sorang ag dak tahun 1 main piano. pastu mase makan ade tayangan slide yang aku buat.haha

ok la. lets pixies do the talking plak...ngeeee

presenting my FIRST piece.penat tak tido jahit manik segala bagai.hihi
 

 

gg, fadlee n ezzar (international student, lupe da dr mane)ngeee
the ladies..:)
Li Pin, Say Voon n Ho
ini junior taun 3, Yunus.
meja kami :)
the gentlemen :)
VIP
ini Yazid yg pndai men gitar n sore best. junior taun 1.
seb baek dia taun 1, lau x aku da nak ngorat..lalala
dgan harapan Yazid takkan jupe pon entry ni.hahaha
inilah Hasrul. lupa nak tempek gambar dia aritu
4SMI forever in my heart




overall, okea la. ada gak yang tak best sebab duduk terpisah. bagi aku, Tera Thai ni tak bape sesuai nak wat dinner. sedeh senanye sebab ni last dinner kami. 2 dinner before ni aku terlibat as committee tapi bila kami semua da final year, camni dinner untuk kami. bagi aku, suppose nya wat la survey tempat elok-elok. takdela duduk terpisah. better wat kat dewan lam UTM n makan best. it supposed to be formal tapi cam tak berapa nak best.uwaaaaa. okeaaaa, ni memang luahan perasaan gak la sket.huhu. benda da jadi da, tak leh cakap banyak da. terima je la ngan hati terbuka even lepas ni memang da takde dinner same-same da :(

LOVENOTE : jom sambung wat PSM plak. banyak lagi benda nak kene setel :)


http://www.emocutez.com

10 comments:

Iqlima Azmi said...

rasa macam kita pernah kenal lah. kat mana eh? matrik kedah ke? :)

aLya maNip said...

@ Iqlima Azmi : matrik kedah da betul tu..hehe

tp sape ni ea..?hihi

teha said...

comel laa die :)

teha said...

comel nyee die :)

teha said...

comel nyee die :)

Liza Razak said...

awak jahit manik sendiri yer..cantik !!!

aLya maNip said...

@ teha : mekaseh..mekaseh..mekaseh!! hihi

aLya maNip said...

@ Liza Razak : yup sys..jahit sdiri..cuba2..hehe

Juliet_iRa~" said...

wahh rajinnya jahitttt!

beli lace then jahit sndri yea..hee

aLya maNip said...

@ Juliet_iRa~" : yup2..prepare nak wat raye punye projek plak..hihi

nak jahit tdung cam k.ira xbleh sbb alya xpakai da tdung bawal..nggeee