Monday, June 11, 2012

kelas terakhir smi 08/12

http://www.emocutez.com
Hai semua

rindu tak? rindu tak?hihi

lately ni banyak sangat benda yang nak kene setel tapi ada gak la benda yang tak berapa nak setel. yang pasti, segala bagai assignment da pon di submit kat lecturer. sekarang pon tengah musim final exam n tinggal lagi 2 paper. INSYAALLAH, by 16.june, everything will be settle. psm aku, later la aku story mory ye. sekarang nak setory sket pasal kelas terakhir untuk sem ni.

untuk aku, kelas facilities design 1 jun lepas cam kelas terakhir sem-sem lepas gak la. mungkin sebab lam kepala aku duk setting yang aku ade lagi satu sem kat utm ni. TAPI, aku lupa yang kelas tu adalah kelas terakhir untuk most of my course mate. most of them akan graduate this month n convo this october.

CONGRATS FRENZ!!!

senanye, kelas terakhir tu tak belajar. kami ade grup presentation. subjek ni je subjek 3 credit hour untuk sem ni n subjek ni gak la subjek paling gile kami pernah amek. bayangkan, da la ade 3 project nak kene buat n setiap projek mesti ade pembetulan sebab lecturer kami tak specific kan ape yang dia nak.huhu

gile-gile pon kelas ni la paling fun dalam semua kelas sem ni. lecturer pon sempoi gile. ikot je kehendak kami. grup dalam kelas ni lecturer yang divide ikot skor jawapan untuk questionnaire yang Dr Syed distribute masa first week n stiap kali kelas, kami seme kene duduk dalam grup masing-masing. Dr. Syed latih kami untuk kerja ngan sape je untuk siapkan projek. yelah, bila da keje nanti konpem kita tak boleh nak pilih sape yang kita nak keje. kan..? kan..? tu lah motif utama gruping ni.hihi.

lepas present n Dr. Syed sampaikan amanat terakhir, sempat la kami semua bergambar jap. seme perangai tak cam bakal engineer pon. masih budak-budak seme ni.haha. jom tengok!! :)




lepas ni, semua akan jadi memori. masa-masa yang tinggal sekarang pon kami gunakan sebaiknya. lepak je keje.haha. kadang-kadang imbas balik crite-crite mase baru masuk la. almaklumlah, 4 taun bersama. macam-macam da berubah. smi 08/12 pon da hasilkan 2 pasangan. lau takde aral, ade la baby smi plak nanti.hihi.

lain story, lain hari plak. *wink-wink*

LOVENOTE : SMIan selamanya dihati. semoga ukhuwah yang terbina akan kekal hingga ke akhir hayat. INSYAALLAH :)

http://www.emocutez.com

8 comments:

Kazen said...

apa2 pun good luck...best nmpak study situ :)

syafiqakarim said...

keep in touch selamanya
hahha

kiwi said...

hai alya..ayla amek kos ape kat utm..same uni rupenya kita ^^

Liza Razak said...

happening betul korang ni :)

aLya maNip said...

@ kazen :mekaseh.. :)

aLya maNip said...

@ kiwi : alya mechy..fkm..kiwi plak?

aLya maNip said...

@ Liza Razak : zaman stdy sys..hehe

aleen aiden said...

ya Allah rindunya zaman study.. aaaa