Monday, June 18, 2012

Miza punya besday & official announcement :)

http://www.emocutez.com
Hai semua

macam yang aku janji dalam entri lepas, meh aku nak setory mory bout miza punya besday celebration. actually, this is a surprise party yang tak berapa nak surprise la.haha

abes je paper last petang sabtu tu, aku, Yunie ngan Ayu terus g secret recipe untuk beli kek. sponsornya bukanlah kami. semestinya si pencinta miza yang sponsor partynya. kami yang lain jadi ajk penggerak je.haha. lepas beli kek kami simpan kat Azah. Azah tu cam kedai 24 jam dalam UTM.

malamnya kan kami ke Mutiara Rini untuk farewell party, kami balik dari makan steamboat around 11pm. pastu balik bilik dulu. masa tu seme da full. melantak steamboat. balik rest kan perut jap.haha. around 12am, kami gerak ke tasik UTM. mase tu, kek da pun budak laki yang ambilkan. oh ya, kami tu merujuk kepada aku, Yunie, Ayu, Piqah n semestinya Miza.hehe

masuk je lam kereta, aku tutupkan mata Miza ngan selendang. actually this is my last minute plan ngan syuk. budak pompoan tak tahu pun yang kami nak main tutup-tutup mata ni.haha. mase tu, budak laki da prepare semua benda kat tasik.


mase ni kami da siap wish besday miza da n dia da taw yang senanye nak pergi celebrate besday dia cuma dia tak expect sape yang tunggu dia kat tasik.sampai je kat tasik da cam main apek tukang jahit dalam cerita 44 penyamun da.haha.


pastu, kejadiannya cam dalam gambar ni la..biarlah pixies kat bawah plak continue my story.heeee








masa ni da tak tahu da besday sape. haha. ramai sangat pemotong kek..hihi

 
 dalam kelas kami da tahu, ni la pasangan pertama kelahiran SMI. da 2 tahun diorang together.

 


NOW, presenting the second couple in my class. planning to get married soon. the besday girl n the sponsor of the night, Syuk. Besday party ni pon cam official announcement dari Miza n Syuk. ni first time diorang expose kat kami semua yang diorang ni together.hehe

 

Ni la keadaannya masa makan-makan. antara budak laki yang ade malam kejadian adalah Hasrul, Gg, Hattah, Kulin, Mus, Epul n semestinya Syuk.


 Girls Squad a.k.a ajk-ajk program yang bekerja keras merealisasikan surprise party..hihi

 


 lepas setel seme celebration n makan-makan, semua balik bilik. semua da penat. mana tak penat, bangun awal pagi untuk study, petang paper final, malam makan steamboat n midnight pun makan lagi.haha. semua tidur kekenyangan. ALHAMDULILLAH

actually, ade satu isu keluar about the third couple in our class.haha. nanti ade masa aku story. bukan nak announce the third couple tapi to make something clear.hihi

LOVENOTE : em going to Teluk Sengat with my kesayangan petang ni. pergi jalan-jalan umah Ibu Ara. my kesayangan punya family angkat :)

http://www.emocutez.com

2 comments:

kiwi said...

Hepi belated birthday miza .May Allah blessing surround you each day..hihi ^^

aLya maNip said...

@ kiwi : mekaseh..*wakilkan miza utk jawab..hihi