Monday, May 21, 2012

Dinner Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 2012

http://www.emocutez.com 
Hai semua

MAKLUMAN. semestinya ini adalah entry lame diperam.:)

ingatkah lagi pada entry SMI UNITE di Teluk Gorek??? ni la entry last yang bermakna dari aku.haha. 3 entry sebelum ni memang agak merapu due to time and heart problem.haha

okea, mari bermula. permulaan cerita dinner FKM ni adalah sambungan dari cerita Teluk Gorek. sebabnya, kami balik dari Teluk Gorek petangnya, dinner ni malamnya. agak-agak korang faham tak ape yang aku cuba sampaikan?? buat-buat faham je la ea..hehe

masa dinner FKM ni muke aku yang da kurang comei ni bertambah kuranglah comeinye disebabkan 2 hari berjemur di Teluk Gorek.haha. baju pun aku pinjam k.ija punya. punyalah malas nak pikir. da la aku punya baju out of theme. supposed nya tema kaler untuk dinner FKM ni hitam, putih n merah tapi camtu la..kurang excited.haha

tak banyak cerita sebab dinner pon tak lama. makan, penyampaian anugerah n balik. yang penting one of my classmate, Hasrul Akhmal dapat anugerah keseluruhan. bukan calang-calang taw. untuk dapatkan anugerah ni mesti excellent in both kokurikulum n kepimpinan. n kalau nak tahu, Hasrul ni la yang aku post masa pilihanraya tahun lepas dan dia jugaklah pengasas Sejati (kelab anak-anak johor).kalau bab study dia memang dekan every sem n yang penting dia sempoi. kalau orang luar kenal dia sebagai someone yang sangat berkaliber tapi lam kelas cam adik kami sebab dia budak PTS. tak pernah bangga diri n selalu down to earth. boleh bergelak ketawa n kutuk-kutuk lagi. ish, aku ni da cam kempen hasrul je.haha

okea la, lets pixies continue the talk. oh ya, sebelum tu nak cakap gak, mase dinner FKM ni our junior perform. ala, yang aku tempek gambar mase kat Teluk Gorek tu. name dia yazid n sore dia best. lalala








oh ya, 1 more thing..sila abaikan aku yang nampak makin gumukss..haha..tapi memang aku makin gumuks sekarang.uwaaaa. nanti la aku diet balik..haha. next entry i will update bout 1 more dinner yang aku attend.ngeeee

LOVENOTE : i type this entry after updating all PSM stuff. will meet my SV this morning. semoga segala urusan berjalan ngan baik. aameen :)
http://www.emocutez.com

4 comments:

ejulz said...

waaaa.. seronok dpt g dinner.. hehe

Liza Razak said...

cantik awak pakai dress tu :)

aLya maNip said...

@ ejulz : seronok2..hihi

aLya maNip said...

@ Liza Razak : thanx sys :)