Sunday, July 17, 2011

selamat pengantin baru YAYA

http://www.emocutez.com

Hai semua

last friday, aku attend satu lagi wedding. kalau last week aku pergi wedding azma, 1 of my primary schoolmate, kali ni aku pergi wedding 1 of my office mate kat MSET, YAYA.

disebabkan hari jumaat tu gak mak sedara aku nak pergi Mydin Mall, so kami gerak sekali.area pukul 11 pagi kami da gerak ke Kuala Terengganu. mula-mula aku masuk gak pusing-pusing dalam Mydin sebab masa tu still awal lagi. da la berbaju kurung, agak tak seronok gak  la..hahaha.then, aku tinggal mak sedara aku kat Mydin Mall.

dalam pukul 2.15 aku gerak ke rumah k.wani. tinggal kereta kat umah k.wani n gerak pergi wedding Yaya ngan kereta k.wani. pergi jemput semua kawan k.wani n geng MSET dulu baru cukup geng. kami pergi berlima.

sampai umah Yaya da pukul 3. masuk jumpa pengantin n turun makan. masa kami makan rombongan pengantin lelaki sampai. alang-alang da sampai, kami tunggu je la majlis bersanding. sempat gak la snap pixies sket.hihi

ni je la antara pixies yang sempat aku snap sepanjang kat wedding Yaya.




Yaya & husband
ambil berkat sket :-)
hantaran perempuan
oh ya. my officemate mula2 tak recognize aku. haha. laen sangat ke bila aku berbaju kurung. dia cakap, selama ni selalu ngan jeans n baju lab je. takdela ladies cam pergi wedding tu.hihi

To YAYA, SELAMAT PENGANTIN BARU. semoga bahagia ke akhir hayat. alya doakan yang terbaik untuk yaya dan suami ye. jaga diri dan suami. raya tahun ni da kene fikir la nak balik mana.hehe. may ALLAH bless u n ur faily dear :-)

LOVENOTE : seronok rasanya dapat attend wedding kawan-kawan. ambik berkat sket. manalah tahu jodoh sampai awal. amiin ~ :-)


http://www.emocutez.com

8 comments:

Bigdaddyz said...

seronok tengok org kawen...

wahida said...

pink yg sgt cantik!!

selamat pengantin baru yaya!!

bunga said...

wahhh..taniah..cantik kan wane pink..

aLya maNip said...

@ Bigdaddyz : seronok kan tgok org hepy :-)

aLya maNip said...

@ sys wahida : cantik kan akak...alya je lah tlong wakilkan yaya..mekaseh akak :-)

aLya maNip said...

@ bunga : mekaseh..cntik kan..heh :-)

ILA HonEyBuNNy said...

cantikla hantaran pihak perempuan...

ila pun suka tgk org tawin..ehheh

alya : petang tadi ila buka blog alya gna lapp ila...ada malware...tu xleh msk...ne guna lappy adik leh lak..

aLya maNip said...

@ ILA HonEyBuNNy : best kan tgok org kawen..hehe..psediaan la katakan..hehe

ila, alya pon xtaw sgat la bout ni..huhu