Saturday, July 09, 2011

Selamat Pengantin Baru AZMA

http://www.emocutez.com

Hai Semua

last thursday, aku kerja half day. semua sebab nak pergi wedding one of my friend from primary school. dari tempat keje balik rumah dah satu jam, bersiap segala bagai, kul 3.30petang baru dapat gerak ke rumah kawan aku.

mula-mula pergi ambik Azy, then ambik Namirah. kami pergi bertiga je. yang lain ada yang tak dapat pergi sebab kerja.almaklumlah, majlis hari khamis dan sekarang pun bukan musim cuti sekolah.hehe. nak cari rumah dah satu hal. punyalah bagus, takde sorang pon bawak kad jemputan. so, kami redah je lah. main agak-agak je. zaman sekolah rendah selalu gak la pergi. kiranya da bartahun gak la tak pergi. nasib kami agak baik la sebab sekali pusing je da jumpa rumah.hehe


sampai je masuk jumpa pengantin dulu. she's a gorgeous bride. masa tu rombongan pengantin lelaki tak sampai lagi. so, snap pixies sket then pergi makan. tak banyak pixies yang aku snap sebab masa tengah makan tu hujan lebat gila. lepas makan, tunggu hujan reda terus balik. tak sempat nak teruskan sesi menggedik ngan pengantin.haha

jom layan pixies yang sempat snap...

she's a gorgeous bride.. :-)

ambik berkat pengantin. manalah tahu turn aku plak lepas ni.hihi

my school mate :-)


Hantaran pihak perempuan.

Tak banyak yang aku sempat snap. tapi at least aku puas hati sebab kali nie punya wedding aku dapat pergi. ni wedding kawan aku yang ketiga. dua terawal aku tak pergi sebab ada kat johor. lepas ni, kalau boleh semua wedding kawan-kawan aku nak pergi. seronok rasanya tengok kegembiraan kawan-kawan. ambik berkat sket-sket.haha

To AZMA, Selamat Pengantin Baru. semoga bahagia ke anak cucu. alya doakan yang terbaik untuk ma. sekarang tanggungjawab da berubah. selamat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri. ada jodoh jupa lagi :-)

LOVENOTE : masa wedding azma, ramai plak yang duk tanya aku bila turn aku. siap ada yang cakap "hari tu tengok da servey barang kawen da".haha. no comment la plak. dun worry ya kawan-kawan.kalau ada jodoh, InsyaALLAH, akan dipermudahkanNYA. nanti sampai la invitation card. wish the best for me ya :-)

http://www.emocutez.com

2 comments:

HonEyBuNNy said...

selamat pengantin baru untuk kawan alya...;-)

xpe2..nanti turn alya pulak kan..ehem3...hehe

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : turn alya lmbt lg la syg..sob..sob :)