Thursday, June 16, 2011

saya naik bot LAGI!!!

http://www.emocutez.com

Hai semua

last week aku ada cerita yang aku NAIK BOT kan? tapi masa tu tak dirancang. gambar pon takde. kali ni, pagi-pagi lagi En Zul dah bagitahu yang petangnya akan ada test kapal. masa yang aku naik dulu before repair. semalam aku naik kapal yang da siap repair. so, memang "kaw-kaw" la En.Lan "drift" bot tu...

aku malas nak cerita banyak, jom layan gambar plak. 

kapal diangkut dari bengkel untuk ke jeti. masa ni aku tengok pakcik yang pegang tali tu dah macam tarik lembu masa raya korban.hahaha

1st round. otai-otai dulu yang naik untuk make sure yang bot ni da betul-betul boleh guna.





2nd round. kami berjimba-jimba plak.haha. pusing-pusing sampai ke pulau wan man yang ada masjid kristal tu.. pak cik tu drift memang superb la. rasa cam nak masuk lam air je aku.haha

ni aku ngan ira. the only girl kat bengkel bawah. dia dak uTem. bila boring kat office atau da habis kerja, aku turun la lepak ngan ira. En Zul yang ajak aku naik bot tu bos Ira la.hehe


da habes!!! 

okea la. lain kali kita cerita lain plak. selagi tak habis aku intern kat MSET ni, selagi tu la aku duk cerita pasal kapal. jangan boring-boring ye..ngeeee

LOVENOTE : aku punya DIA. tak perlu resah dan kecewa. semua yang terjadi ada hikmahnya. INSYAALLAH
http://www.emocutez.com

10 comments:

Whoopz said...

gwa jeles.. Sekian! :p

aLya maNip said...

@ Whoopz : jangan la jeles..hihi

HonEyBuNNy said...

muka ceria ja naik bot neh..

bila nak bawa ila lak neh...ehheh

aLya maNip said...

@ HonEyBuNNy : mana tak ceria..pak cik tu maen drift lam air..hahaha

lau nk bwak ila kene naek bot laen la.bot ni da xde..hehe

ecah mashuri said...

ni mst sis buat ayat mahaii smpi dpt nek skli ag,huhuh;p

aLya maNip said...

@ ecah mashuri : haha..mane ade dear..en zul syg akak lebeh..hahaha

syuk said...

ko naek bot tu.... pelik.... bot tu msih selamat.... tak pecah ataw masuk air... sungguh pelik

aLya maNip said...

@ syuk : hahaha..zalim!!! bot baru siap repair la..mestila aku bleh naik..

yunie said...

syuk bongok!

aLya maNip said...

@ yunie : aboh ko gak..haha