Tuesday, April 24, 2012

another belated besday celebration :)

http://www.emocutez.com 
Hai semua

sekarang kan, aku punye blog da tak meriah cam dulu. apdet pon jarang-jarang je. kalau diikutkan, kejarangan apdet ni bukanlah kehendak hati aku tapi aku dipaksa oleh assignment, test n PSM untuk curang. mereka lebih memerlukan masa aku daripada cerita-cerita yang takde orang nak tahu hidup aku ni.hihi.

banyak senanye nak apdet n lets begin with a simple one. my another belated besday celebration with my kesayangan. it juz a simple celebration. nama pon belated.hahaha

agak lama kami tak jumpa senanye. almaklumlah, seme da taun akhir. banyak kekangan. malam tu my kesayangan belanja aku dinner steamboat kat johny.dari lam kete, order makanan, makan n naek kete balik, there's no silence space. tak brenti kami bercakap. bila lama tak jumpe, camtu la jadinya.

anyway, she's the person i can hide nothing from. seyes la. nampak je muke my kesayangan ni, mesti seme story-story automatik nak kuar.haha

okea, tu je la nak story. pixies pon tak banyak sebab lagi syok bersembang.haha. oh ya, adiah beday pon dapat gak.ngeee

sampai bilik terus letak kat meja study.haha. sowie la, aku memang kurang kesabaran sket. orang cakap, bila orang bagi kene appreciate kan?hihi. sekarang da wangi bilik aku.hehe


to my kesayangan : thanx syg sebab belanja dinner n 4 the presents. really appreciate that. :)

satu ag untuk my besties, Yunie : thanx babe 4 the present. siap delivery kat bilik ag.hihi

LOVENOTE : i might have lots of problems in this life but i've been blessed. Allah give me wonderful persons around me to be by my side. ALHAMDULILLAH

http://www.emocutez.com

5 comments:

yunie said...

ape nih ayt slh??? hatoiii~~~
bkn utk lah.. drpda.. hahaha

weh, malu aku.. aku bg hdiah cikai giler..

Juliet_iRa~" said...

wewittt..;p

nk mkn stemboat juga!heee

:)

igtkan ngan bf td..kekee

aLya maNip said...

@ yunie : betul la wei.ko silap baca. aku wish untuk ko la syg..hahaha

aLya maNip said...

@ Juliet_iRa~" : k.ira, jom makan same2 plak lpas ni.hihi

muke bf xleh wat tayangan ag skrg..bnd x knfem ag..takut plak..:)

yunie said...

a ah la.. aku yg bengong rupenye.. hahahaha