Tuesday, October 26, 2010

berdua lebih baek :-)

http://www.emocutez.com


org cakap kan berdua lebeh baek, sebab tu la aku decide nak ade rumet..muahaha
mase 2nd year dulu kemain nk duk bilik single..bile da dpat boring gak upernye. tup, tap, tup, tap..da sbulan da aku adOpted bebear.dr nanges ari2, aku da jarang nanges, malu kot aku duk melalak bebear tengOk jek..hahahaari ni, genap smggu aku da x nanges dalam mase 2bulan taw..bukan senang aku nk sekuat nie. last week aku challenge diri sdirik 2k tak nanges..alhamdulillah, aku berjaya n misi seterusnye tamo nanges 2k sbulan plak..hehehe

bebear banyak ubah aku. dr org yg almost gile aku da btanggujawab sket. yela, ari2 kene tgOk die watpe. kene bg makan, kene bersihkan cage, kene sikat bulu die, kene potong kuku die, kene peluk2 n cium die sambil ckap " sayaangg bebear bucuk"   hahahaha.. http://www.emocutez.com

die idop bebas senanye lam bilik aku nie sbb aku jarang kurung die. besenye, aku kurung die taim aku tido je sbb xde sape nak tgOkkan pe yg die wat. buatnye die gigit wire letrik bnyak2..merane aku..huhu..bile aku balik kelas, aku teros bukak pintu cage n die akan datang pijak2 kaki aku n ikot kaki aku cam kucing. nk salin baju pon susah..huhuhu http://www.emocutez.com

die makin nakal senanye. kasut2 ku xde pon yg atas lantai sbb kene makan ngan die. beg seme masOk loker. ketas2 pon seme tersusun kemas, wire letrik pon da susun elok..seme sebab bebear.
see, bnyak mane die influence aku tok berubah. sampaikan taim shOpping pon aku ingat die. seme brang nk beli tok die. die ade towel sdirik, sikat sdirik, perfume sdirik. seb bek die xleh pakai baju jek.lau x aku da beli da. barang2 pon da banyak kene share ngan die. febreze pon da kene share.

skunk nie, katil pon die da conquer. lau aku setadi kat meja setadi, die lompat la nek atas kati n gigit2 bebear len.ari 2, aku tido tengahari n malas nak masokkan die lam cage, tengah2 aku seronok tido die lompat nek atas perot aku.memg terjage n teros segar mate aku. seb bek bebear, kalu org aku da cubit2 da...hahahaha

aku makin syg die sbb bile aku g dekat die, die x lari macam 1st week dulu. aku g dekat, die akan cium2 ngan idung die yg basah 2..lepas 2 tpakse la lap muke sdirik..seb bek x naek jerawat..muahaha
lau aku setadi atas katil, die akan naek skali pastu dengan selambernye die jalan2 atas badan aku. seb bek la die ringan..huhu..aku study pon aku akan biar jek die kat luar, besenye die akan lepak kat kaki meja aku. temankan aku study. so, kiteorg slalu la maen2 kaki..hahahaha..erm,,lam cemera n enset pon da penuh ngan gambar die..now, my life is all about bebear.. 

jOm cekidaut her pixies..

die paling ske gigit bebear nie..aku pon xtaw nape..huhu

lepaking time...

makan carrot

daily rutin..bersihkan cage..

teman aku study

die ske gigit..

COMEII KAN SAYA???? hahaha
selamat sebulan bebear!!!!

8 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

comel gilerrr!

hentakbelipat said...

ok jom buat rendang..dah boleh dah tu

aLya said...

Ajie : kan..kan..kan??hehe :-)

cKyN WaN said...

omaigod comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

jap, arnab ke ape tu haha

aLya said...

@ hentakbelipat : ayoo..jangan...seyes x lalu makan..hehe

aLya said...

@ cKyN WaN : yup2..rabbit..hehe

Izzatul Ismail said...

shomelnya..!!! :)

aLya said...

tenkayu :-)