Tuesday, September 06, 2011

baby it's you!!!

http://www.emocutez.com
Hai semua

rasanya, da lama tak bersiaran n still cari mood aku yang berterbangan ke awan biru..ngeeee. seyes still takde mood nak menulis. sepanjang bulan puasa aku banyak habiskan masa buat biskut raya. bila da raya plak sibuk nak gie open house. sekarang pon masih sibuk packing barang untuk ke UTM. :-)

balik UTM kali nie kene prepare betul-betul. almaklumlah, kali ni aku bakal bergelar pelajar tahun akhir. banyak benda yang nak kene fikir. kali ni aku bukan nak cerita pasal belajar tapi nak cerita pasal entertainment. kita enjoy dulu sebelum melangkah kaki ke medan perperangan.

tadi aku godak video n lagu lama lam simpanan aku. tiba-tiba aku jumpa lagu ni.



Can somebody explain to me
Why everybody is trying to be
Living like a celebrity
Doing what they see on MTV.
Ice is cool but I am looking for more, 
simple things is what my heart beats for.


Cause that's me
I don't ask for much
Baby
Having you is enough


You ain't got to buy nothing
It's not what I want
Baby it's You
We don't have to go nowhere
Its not what I want
Baby it's you
It's not for what you got
I know you got a lot
No matter what you do
You always gettin Hot
It's You,
It's You
Baby all I want is You Yeah


It doesn't matter that your car is fly
And your rims are spinning on the side and
It doesn't matter where we go tonight
Cause if I'm with you I'll be alright.
That's cool but I'm lookin for more
Its your love that my heart beats for.


Cause thats me
Don't have to spend a dime
Baby
I just want your time.

it used to be my most feberet song long time ago.sekarang pun aku still suka dengar lagu ni. feeling je. lagi-lagi bila tengah dilamun cinta. ahaks!

aku sebenarnya suka sangat-sangat ngan JOJO. cute giler. sebabkan da lama tak dengar berita tentang dia, aku pun gugel dia. barulah aku tahu yang dia da keluarkan 3rd album last year. aku da pon selamat download album tu. kalau korang nak boleh la download KAT SINI secara percuma. ni juz mixtape dia. album betul still dalam proses. 

banyak lagu yang best dalam ni. kalau nak dengar sila download ye kawan-kawan. ha, itu je la nak cerita. cerita raya kita sambung kemudian ye.ngeeee

LOVENOTE : u might fall in love again n again but at certain point when u fall in love u feel like that is your true love. someone u are waiting for, your Mr right.

http://www.emocutez.com

2 comments:

maCy said...

dah nak pulang ea. wahh dah tahun akhir. jealous! tc :)

aLya maNip said...

@ maCy : yup2..khams da nk balik UTM.. masa maCy akan tiba..hihi..thanx dear..u 2..tc :-)