Sunday, August 14, 2011

Punca kurang ghairah

http://www.emocutez.com
Hai semua

lama rasanya tak bersiaran.hihi. nak kata tak rindu nak berblogging tipu la kan TAPI there is "something" more important who need my full attention.LOL

aku tak tahu apa punca ghairah berblogging aku jatuh merudum cam bursa saham.  Puas aku tilik, kejar, menegendap, mencari n macam-macam la tapi tak juga jumpa "ghairah". da diculik orang kot. yang boleh dijadikan suspek sebagai penculik Ghairah adalah :

  • PERTAMANYA, cerita King of Baking 

 cerita ni ada 30 episodes, so it needs my time to take care of it. yelah, bila da start tengok cam tak sanggup plak nak berpisah. ni suspek utama penculik ghairah aku.kuikui

  • KEDUANYA, series Teen Wolf.

cerita ni baru first season. abang aku yang suruh aku download. so, aku wat la Teen Wolf Marathon untuk 10 episod pertama. memang tak rugi habiskan masa tengok cerita nie.hihi

  • TAMBAHAN, aku pun sedang bahagia mengadap series baru :

The Nine Lives of Chloe King


Switched at Birth  


and

Pretty Little Liars Season 2


  • AKHIRNYA, bulan Ramadhan yang mulia ni kan, mesti la lagi bertambah banyak aktiviti yang nak dihadiri. seawal pagi sewajibnya bangun sahur, petangnya pula diwajibkan mencemar duli ke dapur untuk masak n berbuka. oh ya, tahun ni aku da turun ke dapur hari-hari taw. berlatih untuk mempertingkatkan skill masakan yang tak pernah ada n berlatih nak jadi isteri solehah.haha. malamnya plak pergi terawih tapi tak full la.huhu :(

haaa, tu la antara suspek penculikan Ghairah lately ni. kesimpulannya adalah entertainment. facebook pon aku jarang hadap sekarang.huhu. banyak masa dihabiskan untuk aktiviti berfaedah yang hasilnya bakal diceritakan kemudian.ngeeee. lepas ni kalau tiba-tiba tak dapat gak ghairah nak berblogging cam dulu tak tahulah tapi harap-harap aku akan kembali normal. hehe.
 
LOVENOTE : Baju raya taun ni Kelabu. x matching pon ngan abang. huhu. :-)
http://www.emocutez.com

9 comments:

adrinaqamarina said...

memang obvious skg dah kurang nampak alya. hehe.


takpe3. utamakan dulu benda yang paling utama kan? :)

dylli said...

aik? buat baju pun nak kena sedondon ngan abang ke? sweet. hihi..

alya download mana semua tu? cam menarik ja. -,-

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..

punca2 xghairah eh...

tu la..kalau kita busy dan ada aktiviti lain mesti xlayan dah fb dan blog kan..ngeh3...

rindu alya..muhahah..ehhe

aLya maNip said...

@ adrinaqamarina : obvious sgat k?hihi

2 la..kene dulukan bnda yg spatutya..hehe

Whoopz said...

tajuk entry lu mengghairahkan.. Laju je gwa klik.. Hahah.. Nasik dagang se.. :)

aLya maNip said...

@ dylli : nk way cmne..sbb berdua je dr dulu kan..xde siblings lain da.kene la sedondon.hihi

nnt alya wat post khas utk adila..hehe

aLya maNip said...

@ ILA HonEyBuNNy : taw xpe..hihi..

alya pon rndu ila..best kan lau dapat gossip2 ngan ila nie..hihi

aLya maNip said...

@ Whoopz : haha..bulan2 pose xleh ghairah2 sgat...
meh la rayer tganu..leh la mkan nasi dgang.hihi

Dye Kronniesar said...

nak tengok gak switched at birth ngan pretty lil liars!!!! :((